Υπέρβαρος ζητά βοήθεια από την πολιτεία – Δεν τον μεταφέρουν με ασθενοφόρο εξαιτίας των κιλών του

Είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του και δεν μπορεί να κουνηθεί – ΕΚΑΒ και νοσοκομείο αρνούνται τη μεταφορά του λόγω του ότι ζυγίζει 360 κιλά

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η διαδικτυακή ομάδα «Συνήγορος των ΑΜεΑ» και αφορά στην περίπτωση του 60χρονου Σερήφ Σιαχίν που ζει στην Κομοτηνή και παραμένει για περισσότερα από 15 χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι του.

Ένας κάτοικος της Κομοτηνής, ο Σερίφ Σιαχίν προχωρά σε καταγγελία για όσα συμβαίνουν σε σχέση με την μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, την ώρα, μάλιστα που η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Σε καταγγελία προχώρησε διότι το ΕΚΑΒ και το νοσοκομείο αρνούνται τη μεταφορά του λόγω του ότι ζυγίζει 360 κιλά.

Στη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο 60χρονος δίπλα του στέκονται η σύζυγός του και άλλοι ευσυνείδητοι πολίτες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ αυτό δεν είναι κάτι που του συμβαίνει πρώτη φορά.

Ο Σερίφ Σιαχίν είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του και δεν μπορεί να κουνηθεί. Στηρίζεται από το συνήγορο και φίλο του, Ανδρέα Μπαρδάκη ο οποίος κάνει λόγο για εγκατάλειψη για μία παγιωμένη κατάσταση η οποία βρίσκεται για πολύ καιρό.

Μάλιστα, μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος η απάντηση που έλαβε από το νοσοκομείο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μπαρδάκη, είναι ότι θα επισκεφθεί τον εν λόγω άνθρωπο ένας γιατρός και θα του δώσει δύο ντεπόν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί