Ομολογία ενοχής και κρυφής ατζέντας η καθυστερημένη αποπομπή του Σπ. Πνευματικού

«Too little, too late» λέει ο Αλ. Τσίπρας για την απόφαση να βρεθεί εκτός γαλάζιων ψηφοδελτίων με καθυστέρηση ενός 24ώρου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια Σπύρος Πνευματικός.

Δείτε:

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός μετά τις αντιδράσεις

 Δήλωση σοκ υποψήφιου της ΝΔ: “Τι νόημα έχουν ιατρικές πράξεις που κοστίζουν σε καρκινοπαθείς τελικού σταδίου”!

«Τον έθεσε εκτός επειδή φανέρωσε το κρυφό σχέδιο του Κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. για την Υγεία», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της Υγείας ο πρόεδρος του κόμματος της Κουμουνδούρου προκάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «σε δημόσια αντιπαράθεση» μεταξύ των δύο για «να μας πει ποιο είναι το σχέδιό του».

Δείτε:

Αλ. Τσίπρας από το Ζάππειο: 5+1 αλήθειες για το πρόγραμμα της ΝΔ σε Οικονομία και Υγεία (Βίντεο)


Στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εκτιμούν πως η καθυστερημένη αποπομπή του υποψήφιου βουλευτή «συνιστά ομολογία ενοχής και κρυφής ατζέντας της ΝΔ στην Υγεία». Σημειώνουν πως «το επιτελείο Μητσοτάκη ήταν ο μόνος κύκλος ανθρώπων σε όλη τη χώρα που δεν αισθάνθηκε ανατριχίλα με την αδιανόητη δήλωση περί διαλογής ασθενών που πάσχουν από καρκίνο, προκειμένου να μειωθεί το κόστος περίθαλψης».
Και μεταξύ άλλων καταλήγουν πως «στις 25 Ιουνίου συγκρούονται δύο αντίθετα σχέδια και για την Υγεία: αυτό της ΝΔ και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες πρέπει να κάνουν την επιλογή τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί