Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός μετά τις αντιδράσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ υποχρεώθηκαν να θέσουν εκτός ψηφοδελτίου για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου τον Σπύρο Πνευματικό, υποψήφιο βουλευτή στην Εύβοια, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι ανήθικες δηλώσεις του περί διαλογής καρκινοπαθών στο όνομα του κόστους- οφέλους.

Ο Σπύρος Πνευματικός με ανάρτησή του στο Facebook, υποστηρίζει ότι τα λεγόμενά του δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και άφησαν περιθώρια παρερμηνείας και γι΄αυτό το λόγο αποσύρεται από τον εκλογικό αγώνα και σε περίπτωση που εκλεγεί δηλώνει ότι θα παραδώσει τη βουλευτική έδρα.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Πνευματικού:

«Επειδή τα λεγόμενά μου σε συνέντευξη δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και άφησαν περιθώρια  παρερμηνείας, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όργανα της ΝΔ αποσύρομαι από τον εκλογικό αγώνα και δηλώνω ότι σε περίπτωση που εκλεγώ, θα παραιτηθώ από βουλευτής και θα παραδώσω την έδρα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά»

Σφοδρές αντιδράσεις στο παρασκήνιο εξέφραζαν σύμφωνα με πληροφορίες και στελέχη του κόμματος ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης ευθέως χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι εκτός τόπου και χρόνου»  και προσθέτοντας ότι «ακόμη και τους ασθενείς τελικού σταδίου δεν τους εγκαταλείπεις».

Δείτε: Ν. Κακλαμάνης: Εκτός τόπου και χρόνου η δήλωση Πνευματικού – Επί ΣΥΡΙΖΑ οι τελευταίες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ (Βίντεο)

Να τονίσουμε ότι ο Σπύρος Πνευματικός και στο παρελθόν είχε αποκαλύψει και το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΝΔ για την «πανάκριβη Υγεία».

Δείτε επίσης: Ο Πνευματικός είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΝΔ για την «πανάκριβη Υγεία» (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί