«Πώς τον πετσόκοψες έτσι τον Μητσοτάκη βρε Ράνια;»: Το twitter αποθεώνει την Τζίμα για το debate

«Σκεφτήκατε να παραιτηθείτε ή η δημοκρατία μας είναι υποδεέστερη;» ρώτησε τον πρωθυπουργό 

Φωτιά πήρε το Twitter για τη Ράνια Tζίμα και το όνομά της κράτησε για ώρα μια από τις υψηλές θέσεις στα trends.

Για άλλη μια φορά η δημοσιογράφος του Mega αποθεώθηκε από τους χρήστες του twitter που έβλεπαν το βράδυ της Τετάρτης (10/5) το debate, για τις ουσιαστικές ερωτήσεις της προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και κυρίως για την ερώτησή της στον πρωθυπουργό που αφορούσε τις υποκλοπές.

«Κύριε πρόεδρε για την τραγωδία των Τεμπών και τους 57 νεκρούς ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη. Την κάνατε αποδεκτή, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη. Για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ως άμεσος πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, σκεφθήκατε ποτέ να παραιτηθείτε; Σκεφτήκατε να κάνετε ότι έκανε ο Τζόνσον στη Μ. Βρετανία, ο Κουρτς στην Αυστρία, ο Νίξον στις ΗΠΑ, ο Βίλλυ Μπραντ στη Γερμανία ή μήπως η δική μας Δημοκρατία είναι υποδεέστερη;» τον ρώτησε η Ράνια Τζίμα ενώ στη δεύτερη ερώτησή της ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει «γιατί παρακολουθήθηκε ο αρχηγός του στρατεύματος, γιατί παρακολουθήθηκε ο αρχηγός ενός κόμματος, κι ένας εν ενεργεία τότε υπουργός σας», για να πάρει την απάντηση του πρωθυπουργού ότι δεν σκέφτηκε να παραιτηθεί και εν τέλει να παραδεχθεί ότι η υπόθεση των υποκλοπών ήταν σκάνδαλο.

Το σχετικό βίντεο κάνει τον γύρο του Twitter με τους χρήστες να κάνουν διθυραμβικά σχόλια για τη δημοσιογράφο η οποία απλώς κάνει τη δουλειά της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί