ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Αφού διέλυσε την κοινωνία, σήμερα εμφανίζεται “Μεσσίας” τάζοντας ό,τι δεν έκανε 4 ολόκληρα χρόνια

Αφού ο κ. Μητσοτάκης βύθισε τους Έλληνες στην ακρίβεια, τα χρέη και τη μείωση εισοδημάτων, σήμερα εμφανίστηκε ως ‘Μεσσίας’ τάζοντας πως θα κάνει ό,τι δεν έκανε 4 ολόκληρα χρόνια που κυβερνά» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Δείτε:

Μητσοτάκης όπως… Θάτσερ! – Το πρόγραμμα της ΝΔ υπέρ των λίγων και κολλητών, ενάντια στην κοινωνία

Κουφιές υποσχέσεις

Με αφορμή το προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ που παρουσίασε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει λόγο για ένα «κακοστημένο σόου αυτοθαυμασμού», ενώ τον κατηγόρησε ότι δεν είπε λέξη ούτε για την αισχροκέρδεια, ούτε για το ιδιωτικό χρέος «που έχει διογκωθεί επί των ημερών του κατά 40 δις», ούτε για τη μεσαία τάξη που «έχει καταντήσει να ζει με κουπόνια», ούτε για «τις ανισότητες που διευρύνουν οι πολιτικές του. Εξαντλήθηκε σε κούφιες υποσχέσεις, ελπίζοντας πως θα εξαπατήσει για δεύτερη φορά τους πολίτες».

Advertisement

Ακολούθως θύμισε πως:
 
Το 2019 έταξε λιγότερους φόρους. Σε 4 χρόνια λεηλάτησε τη μεσαία τάξη με τους έμμεσους φόρους. 
 
Το 2019 έταξε καλύτερες συντάξεις. Σε 4 χρόνια στέρησε 7 δισ. από τους συνταξιούχους. Τώρα τάζει πάλι αυξήσεις στις συντάξεις.
 
Το 2019 έταξε καλύτερες δουλειές. Σε 4 χρόνια οι εργαζόμενοι είδαν το διαθέσιμο εισόδημά τους να μειώνεται, απλήρωτες υπερωρίες, κατάργηση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έκρηξη των εργατικών δυστυχημάτων, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η χειρότερη θέση στην απώλεια εισοδήματος στον ΟΟΣΑ. Τώρα τάζει πάλι καλύτερους μισθούς και ασφάλεια στην εργασία. 
 
Το 2019 έταξε ανάπτυξη και επενδύσεις. Σε 4 χρόνια το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε 10 φορές. Τώρα τάζει πάλι ανάπτυξη και επενδύσεις.
 
Το 2019 έταξε επιτελικό κράτος. Σε 4 χρόνια το κράτος αλώθηκε από τους “γαλάζιους” στρατούς ρουσφετιών και το δημόσιο χρήμα λεηλατήθηκε από απευθείας αναθέσεις. Τώρα τάζει πάλι αξιοκρατία και αξιολόγηση.
 
Ποιος όμως μπορεί πια να τον πιστέψει; Κανείς.
 
Ακόμη και αν πέταξε τη γραβάτα για να μην θυμίζει τον εαυτό του που όλοι θέλουν να ξεχάσουν, κανένας δεν ξεγελιέται.
 
4 χρόνια Μητσοτάκης. 4 χαμένα χρόνια για την Ελλάδα. Το έργο δεν θα επαναληφθεί. 
 
Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα βάλει τέλος στην χειρότερη και πιο φαύλη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά. Και θα δώσει ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία και τον Αλέξη Τσίπρα για ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση που θα φέρει τη Δικαιοσύνη παντού» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί