Λαγονήσι: Συναγερμός για πυροβολισμό 16χρονου – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της ένοπλης επίθεσης με θύμα έναν 16χρονο, που σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Λαγονήσι έχουν ξεκινήσει οι αρχές.

Σημειώνεται η ΕΛΑΣ είχε προχωρήσει σε προσαγωγές τεσσάρων ατόμων οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επιχειρούν να αξιοποιήσουν τυχόν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγράψει την διαδρομή των δραστών που τραυμάτισαν τον 16χρονο. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από τον 16χρονο και τον συνομήλικο του που βρισκόταν μαζί στο σημείο της επίθεσης, αλλά και από τους γονείς τους δεν έχουν οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την προανακριτική διαδικασία κατέθεσαν ότι δεν πηγαίνει κάπου το μυαλό τους για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία, ότι λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Κολοκοτρώνη, στο Λαγονήσι ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα πλησίασε δύο 16χρονους και ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε από αυτό. Μόλις τον είδαν οι δύο ανήλικοι ξεκίνησαν να τρέχουν. Τότε ένα από τα άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο πυροβόλησε με όπλο και πέτυχε έναν 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Το τραύμα στον δεξιό μηρό είναι διαμπερές από βολίδα των 9mm, με την ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζει στο σημείο έναν κάλυκα που εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Όσον αφορά τον 16χρονο, παραμένει νοσηλευόμενος στο Ασκληπιείο της Βούλας χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί