Επανεμφανίστηκε ο Θεοδωρικάκος με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ – Καμία απάντηση στα ερωτήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο εξαφανισμένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, φαίνεται πως πήρε θάρρος από την πλήρη κάλυψη που του παρείχε το Μαξίμου, παρά το μπαράζ δημοσιευμάτων που τον αφήνουν πλήρως εκτεθειμένο, και αποφάσισε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τα ρεπορτάζ για τις σχέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με τη Greek Mafia, αλλά και την καταγγελία για υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο γιος του, προχώρησε σε δήλωση και θυμήθηκε ξανά ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει… αμετάκλητα να φέρει την κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ.

Δεν παρέλειψε, πάντως, να επιτεθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας ότι στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έμειναν ανεξιχνίαστες 183 δολοφονίες, όμως δεν έδωσε καμία απάντηση ούτε στα ερωτήματα που έθεσε ήδη από χθες ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ούτε στα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα.

Η κάθαρση στην αστυνομία, για μας είναι προτεραιότητά στην πράξη.

Όπως αποδείξαμε και στις πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών, με αιχμή την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου, της οποίας ο Διοικητής δεν παρείχε ούτε καν τη στοιχειώδη ενημέρωση στον ίδιο τον υπουργό, για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις, που είχαν σταλεί σε αυτόν και αφορούσαν και ενδεχόμενες συναλλαγές κακοποιών με αστυνομικούς.

Είναι αμετάκλητη απόφασή μας να συνεχίσουμε αυτή την κάθαρση, παρά τις μεθοδεύσεις εναντίον μας και τις σκευωρίες.

Επιτρέψτε μου, επίσης, να υπενθυμίσω στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι στα χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα έμειναν 183 δολοφονίες πολιτών ανεξιχνίαστες. Παραμένουν άγνωστοι οι δράστες, αποτελώντας ένα ανοιχτό τραύμα δικαιοσύνης και δημοκρατίας.

Είναι ευθύνη μας να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να το αντιμετωπίσουμε 

Αθώοι για τα πλημμελήματα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να προβεί στις συγκεκριμένες δηλώσεις εν μέσω αποκαλύψεων για τις σχέσεις ανώτατων αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ. με την Greek Mafia, αλλά και την ημέρα που το Τριμελές Εφετείο αποφάσισε την αθώωση των κατηγορουμένων για πλημμελήματα στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε εύλογα την αντίδραση της Κουμουνδούρου με τον ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετείται με αιχμηρή ανακοίνωση.

«Επί ΣΥΡΙΖΑ η Greek Mafia στη Δικαιοσύνη, επί ΝΔ αθώα και αναβαθμισμένη»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Η πρώτη δικαστική αθώωση των εμπλεκομένων στο κύκλωμα επίορκων ανώτατων αστυνομικών και μαφιόζων της νύχτας δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Κάποιοι φρόντισαν με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες να δέσουν τα χέρια της Δικαιοσύνης, στερώντας από τη δίκη κρίσιμο υλικό από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ την περίοδο 2016-2018 για την εξάρθρωση του κυκλώματος, αφού εδώ και 3,5 χρόνια η ΕΛ.ΑΣ δεν μετέτρεψε τα πληροφοριακά δελτία της ΕΥΠ σε ανακριτικά δελτία στη δικογραφία.

Η απόφαση αυτή έρχεται στη βαριά σκιά δεκάδων δολοφονιών και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της μαφίας την τελευταία τριετία και την ώρα που έρχονται στο φως νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις για τη δράση των ίδιων και νέων κυκλωμάτων στην κορυφή της ΕΛ.ΑΣ επί διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, με καταγγελλόμενη εμπλοκή ακόμα και ανθρώπων που συμμετείχαν στις κρίσεις της περασμένης εβδομάδας.

Οι πολίτες που άκουγαν υποσχέσεις για ασφάλεια βλέπουν και συγκρίνουν: Επί ΣΥΡΙΖΑ η Greek Mafia στη Δικαιοσύνη, επί ΝΔ αθώα, αναβαθμισμένη και ανέλεγκτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί