Ηράκλειο: Τους νεοδιόριστους καλεί η ΕΛΜΕ

Σε συνάντηση καλεί τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, αύριο Δευτέρα στις 7 μμ στο καπετανάκειο

Η πρόσκληση:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ

 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ  20 ΜΑΡΤΗ 7.00 Μ.Μ   ΣΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ

Τονίζουμε ότι ο αγώνας συνεχίζεται και κλιμακώνεται. Το Ηράκλειο επιβεβαιώνει ότι αντέχει στην επίθεση. Η πλειοψηφία της βάσης συσπειρώνεται στο σωματείο και την Ομοσπονδία και τηρεί την απόφαση της Ομοσπονδίας.  Οι συνάδελφοι νεοδιόριστοι έχουν τη στήριξη των μόνιμων και αυτό επιβεβαιώνεται από την επικοινωνία της ΕΛΜΕ με τα σχολεία. Καλούμε τους νεοδιόριστους να μη σκύψουν το κεφάλι, να κλείσουν τα αυτιά τους στις «σειρήνες» του επιθεωρητισμού. Οι σύμβουλοι επιθεωρητές στέκονται απέναντι τα συμφέροντα των νεοδιόριστων και  στα συλλογικά εργασιακά  και δημοκρατικά  δικαιώματα που κατοχύρωσε με πολύχρονος αγώνες το εκπαιδευτικό κίνημα.

Επισημαίνουμε ξανά ότι η  απόφαση για απεργία αποχή  της ΟΛΜΕ από την αξιολόγηση  είναι ομόφωνη και επιβεβαιώθηκε και στη δεύτερη Γενική Συνέλευση των Προέδρων στις 11 του Μάρτη. Η μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην πανεργατική απεργία της 16ης του Μάρτη δείχνει ότι δεν βάλλεται μόνο ο χώρος της εκπαίδευσης αλλά συνολικά όλοι οι εργαζόμενοι  που με μια φωνή αντιστέκονται και διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Επίσης, την ημέρα της απεργίας, πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το πιο μεγάλο συλλαλητήριο των τελευταίων χρόνων,  γεγονός που δείχνει την ομόθυμη λαϊκή καταδίκη των αντιδραστικών μέτρων. Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση συμπορεύεται με την μαζική καταδίκη του εγκλήματος στα Τέμπη και με τη λαϊκή καταδίκη της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων τις κυβερνήσεις ΝΔ και των προκατόχων της ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

Συνάδελφοι νεοδιόριστοι, σας καλούμε να ακούσετε τον παλμό των διεκδικήσεων και να συμπαραταχθείτε με τους εργαζόμενους και  το λαϊκό κίνημα και να αρνηθείτε την «αξιολόγηση» που θα σας καταστήσει ξανά…αναπληρωτές, ενώ τώρα δικαιούστε να μονιμοποιηθείτε και γι’ αυτή τη μονιμοποίηση παλεύουμε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί