Σιωπηρή διαμαρτυρία σήμερα στο Ηράκλειο για την τραγωδία στα Τέμπη

«Πενθούμε τους νεκρούς μας, απαιτούμε την αλήθεια»

Σιωπηρή διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Ηράκλειο για την τραγωδία στα Τέμπη.

H συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Κάλεσμα από την ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου

Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ηρακλείου συμμετέχει στη σιωπηρή διαμαρτυρία σωματείων και φορέων, που διοργανώνεται την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 19:00 μμ στην Πλατεία  Ελευθερίας εκφράζοντας τη θλίψη και την οργή του  για την ανείπωτη τραγωδία, με τον άδικο χαμό και τον τραυματισμό δεκάδων συνανθρώπων μας στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.   Καλούμε όλα τα σωματεία των   δημοσίων  υπαλλήλων   του νομού να συμμετέχουν αύριο στην απογευματινή κινητοποίηση ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Πενθούμε τους νεκρούς μας- Απαιτούμε την αλήθεια

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος», εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, την αγωνία μας για τους συνανθρώπους μας που αγνοούνται και τη συμπαράστασή μας στους συγγενείς τους που τους αναζητούν και ευχόμαστε τη γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» καλεί τις συναδέλιφσσες και τους συναδέλφους στη σιωπηρή διαμαρτυρία σωματείων και φορέων της πόλης, που διοργανώνεται την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 19:00 μμ στην πλ. Ελευθερίας, εκφράζοντας τη θλίψη και την οργή για την ανείπωτη τραγωδία, με τον άδικο χαμό και τον τραυματισμό δεκάδων συνανθρώπων μας στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Διαμαρτυρόμαστε και διαδηλώνουμε για την απαξίωση του δημόσιου αγαθού των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών, των ιδιωτικοποιήσεων, της απαξίωσης των συνδικαλιστικών παρεμβάσεων που κατήγγειλαν με τον πιο εμφατικό τρόπο τις εγκληματικές πολιτικές.

Πενθούμε τους νεκρούς μας- Απαιτούμε την αλήθεια

Κάλεσμα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων, αμέριστη συμπαράσταση στους  ανθρώπους που αγωνιούν για την τύχη των αγνοουμένων. Ευχές για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών. 

Η θλίψη και η οργή μας, πρέπει να εκφραστούν. Η διαμαρτυρία μας για την απαξίωση των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών, πρέπει να δυναμώσει και να ακουστεί. Οι ιδιωτικοποιήσεις, το ξεπούλημα κάθε δημόσιου αγαθού πρέπει να σταματήσει. 

Συμμετέχουμε στην αποψινή σιωπηρή διαμαρτυρία Παρασκευή 03/03/2023 και ώρα 7μμ στην πλατεία Ελευθερίας. 

Πενθούμε τους νεκρούς μας. Απαιτούμε την αλήθεια. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί