Χρυσό βραβείο για τη νέα Διαδραστική Τουριστική Πλατφόρμα του Δήμου Μαλεβιζίου στα Best City Awards

Μεν. Μποκέας: «Το Μαλεβίζι κερδίζει τις εντυπώσεις κι η δική μας προσπάθεια δε σταματά εδώ»

«Το Μαλεβίζι στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου! Χρυσό Βραβείο για τη νέα Διαδραστική Τουριστική Πλατφόρμα & το Mobile Application Visitmalevizi.gr στα Best City Awards! Συγχαρητήρια στην ομάδα του Τμήματος Τεχνολογίας,  Πληροφορικής κι Επικοινωνιών του Δήμου μας, τον Προϊστάμενο Σπύρο Καπετανάκη και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Τουρισμού και Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννη Μαρή. Μια σημαντική πανελλαδική αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε για να αναπτύξουμε και να εδραιώσουμε το brand name του τουριστικού μας προϊόντος. Η νέα τουριστική μας πλατφόρμα θα βγει επίσημα στον αέρα το επόμενο διάστημα για να εγκαινιάσουμε μαζί τη νέα τουριστική περίοδο. Το Μαλεβίζι κερδίζει τις εντυπώσεις κι η δική μας προσπάθεια δε σταματά εδώ. Συνεχίζουμε!» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με αφορμή τη βράβευση του Δήμου στην κατηγορία Ψηφιακός Τοπικός Τουριστικός Οδηγός & Μobile Εφαρμογές των βραβείων Best City Awards. 

Το βραβείο παρέλαβε, στην τελετή απονομής των Best City Awards που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μαζί με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Τουρισμού και Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννη Μαρή. 

Η νέα Τουριστική Πλατφόρμα του Δήμου Μαλεβιζίου δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Μαλεβιζίου, να ξεναγηθεί σε σημεία ενδιαφέροντος, να πληροφορηθεί για εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα, μύθους και ιστορίες, έθιμα και παραδόσεις αλλά και τη γαστρονομία της περιοχής.  Παράλληλα όμως δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέσουν ιστορίες, εμπειρίες και εικόνες συμβάλλοντας και οι ίδιοι στην προβολή του τόπου μας. 

Ταυτόχρονα αποτελεί και ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης και προβολής των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή καθώς μέσω της πλατφόρμας ο επαγγελματίας μπορεί να παρουσιάσει τη δραστηριότητα της επιχείρησης του διαδικτυακά και ο επισκέπτης θα έχει στη διάθεση του εξατομικευμένα την πληροφόρηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 Το Visitmalevizi.gr δεν είναι απλά μία ιστοσελίδα τουριστικής προβολής για τους επισκέπτες της περιοχής αλλά ένα χρηστικό εργαλείο, ένα παράθυρο επικοινωνίας μαζί τους που θα τους βοηθήσει να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες κατά την επίσκεψη τους στο Μαλεβίζι. 

Η νέα Διαδραστική Τουριστική Πλατφόρμα & το Mobile Application Visitmalevizi.gr λειτουργούν πιλοτικά και το επόμενο διάστημα και πραγματοποιηθεί η παρουσίαση τους σε τουριστικούς φορείς και επιχειρηματίες και θα τεθούν σε παραγωγική λειτουργία.  

Τα ετήσια βραβεία «Best City Awards», απονέμονται από την εταιρία Boussias Communications και φέτος τελούνταν υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με την Τιμητική Υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για να επιβραβεύσουν την Καινοτομία & την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί