2ο παγκρήτιο forum προώθησης κρητικών προϊόντων

 Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) 17 & 18  Φεβρουαρίου 2023 

Κρητική διατροφή, Ευζωία, Αθλητισμός, Αθλητικός Τουρισμός

Έως 16/1 η δήλωση συμμετοχής

Νέο ραντεβού στην Αθήνα για την προώθηση της Κρητικής διατροφής στην ελληνική αγορά δίνουν παραγωγοί και μεταποιητές κρητικών αγροτικών προϊόντων, μετά την τεράστια επιτυχία του 1ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ-ΑΘΗΝΑ τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ.  

Το 2o ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ & ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ-ΑΘΗΝΑ θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) στις 17 και 18  Φεβρουαρίου 2023, από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού. 

Στόχος των διοργανωτών είναι η διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό, παράλληλα με την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη.

Το 2ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM-ΑΘΗΝΑ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής. Στο πρόγραμμα του FORUM θα ενταχθούν και παράλληλες δράσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα κρητικά προϊόντα.  

Το εγχείρημα του περασμένου Μαΐου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία παρέχοντας την ευκαιρία σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν προϊόντα απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές και να χτίσουν μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές. Να σημειωθεί ότι κατά το 1ο  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM στην Αθήνα συμμετείχαν 118 παραγωγοί και μεταποιητές από την Κρήτη και 112 εκπρόσωποι ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής, πραγματοποιώντας συνολικά  περισσότερες από 12.000 Β2Β συναντήσεις. 

Το 2ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM-ΑΘΗΝΑ έχει τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), καθώς και την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Η συμμετοχή στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Κρήτης, αλλά και τους εκπροσώπους Ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής από όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί/μεταποιητές από την Κρήτη καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023  στο Επιμελητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην οποία ανήκουν.

Επιμελητήριο Ηρακλείου: τηλ:2810- 247039, 47, 34  e-mail: forum@ebeh.gr

κα Λένα Στεφανουδάκη, κα Στέλλα Λαζανάκη & κα Ελίνα Κρασονικολάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη του 2ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM-ΑΘΗΝΑ κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034,  stefanoudaki@ebeh.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί