Χυδαίες επιθέσεις από τρολ της ΝΔ στην πρώην δήμαρχο Γαύδου, μετά την καταγγελία της

Είναι απίστευτα τα όσα ζούμε πράγματι στη χώρα αυτή. Η πρώην δήμαρχος Γαύδου, Γκέλη Καλλινίκου, κατήγγειλε χθες με δημόσια ανάρτησή της στο facebook ότι της έγινε σύσταση από αστυνομικό να παραμείνει σπίτι της και να μην μετακινηθεί όσο στο νησί βρισκόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Δείτε:

Απίστευτο: Σε “κατ’ οίκον περιορισμό” η αριστερή πρώην δήμαρχος Γαύδου για να μη χαλάσει το σόου Μητσοτάκη!

Την είδηση αναπαραρήγαγαν πολλά μέσα ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά η ΕΛΑΣ “διέψευσε” ότι συνέβη το παραμικρό, σιγά δηλαδή μην και επιβεβαίωνε! Το ίδιο φυσικά και ο μονίμως τσαμπουκαλεμένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Όχι, θα το επιβεβαίωνε κι αυτός.

Το θέμα είναι ότι μια υπόθεση που καταγγέλθηκε δημόσια από ένα δημόσιο πρόσωπο, εξέθεσε τόσο το καθεστώς Μητσοτάκη και τον ίδιο τον καταρρέοντα πρωθυπουργό του αυταρχισμού, των υποκλοπών, της καταλήστευσης του εισοδήματος των πολιτών και του δημοσίου πλούτου, των fake news. Και επειδή οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν είναι τέτοιες που δε σηκώνουν καμιά αμφισβήτηση (τόσα κάνει το καθεστώς, σιγά που δεν θα έκανε κι αυτό στη μικρή και μακρική Γαύδο), ξεκίνησαν τα πληρωμένα και άθλια τρολ της ΝΔ.

Τι η πρώην δήμαρχος είναι “λαμόγιο”, τι είναι σε “διατεταγμένη υπηρεσία” του ΣΥΡΙΖΑ, τι είναι “τρελή”, τι είναι “πόρνη”… Και οι χυδαιότητες δεν έχουν τέλος…

Έτσι είναι τα καθεστώτα, έχουν τους πληρωμένους υποτακτικούς τους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, όταν δεν την ολοκληρώνουν τα “εντεταλμένα όργανα”…

Δείτε προς απόδειξη σχόλια κάτω από ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Κώστα Ζαχαριάδη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί