Στ. Αρναουτάκης από τα Χανιά: Το 2023 να σηματοδοτήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ευχές  Περιφερειάρχη Κρήτης  από τα Χανιά συμμετέχοντας  στις εκδηλώσεις για το νέο έτος.

Τις ευχές του για χρόνια πολλά και το  2023 να σηματοδοτήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους, εκφράζει σε δηλώσεις του αλλά και στο μήνυμα του για την νέα χρονιά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης συμμετείχε  σήμερα στα Χανιά στις εορταστικές εκδηλώσεις για το νέο έτος και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα, ανταλλάσσοντας ευχές με τον κλήρο, θεσμικούς εκπροσώπους, φορείς, Σ ώματα Ασφαλείας Ένοπλες Δυνάμεις, πολίτες των Χανίων. Ευχές κατά την κοπή της Πίτας στην Π.Ε Χανίων,  εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής. Την πίτα ευλόγησε  ευχόμενος «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά», ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο κ Αρναουτάκης αναφέρει: «Με τη δύναμη της αισιοδοξίας και της ελπίδας η ανθρωπότητα υποδέχεται σε λίγες ώρες τη νέα χρονιά. Το 2022 επεφύλαξε μεγάλες δυσκολίες και προκλήσεις για τον πλανήτη. Ένας πόλεμος που συνεχίζεται και οι ανθρωπιστικές κρίσεις σε διάφορες περιοχές δοκιμάζουν εκατομμύρια συνανθρώπους μας.

Στην Κρήτη, διατηρώντας τα ισχυρά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας, το φιλότιμο, την προσφορά και την ισχυρή πίστη στην αλληλεγγύη προχωράμε όλοι μαζί μπροστά.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, για την έλευση του Νέου Χρόνου, ευχόμαστε σε όλους τους Κρητικούς, υγεία, προκοπή, δημιουργικότητα, προσωπική ευτυχία και ευημερία. Το 2023 να σηματοδοτήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Αρναουτάκης απάντησε ότι το 2023 θα είναι σταθμός και αναφέρθηκε στην ενότητα και καλή συνεργασία της Περιφέρειας με όλους τους φορείς, όπως και στα μεγάλα έργα που προχωρούν, ΒΟΑΚ,νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι,  ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης, και άλλα έργα. Επίσης πρόσθεσε, ότι πέρα από τον Δημόσιο τομέα υπάρχουν και έργα 2 δις από τον ιδιωτικό τομέα κυρίως από τον τουριστικό κλάδο που είναι έτοιμα να ξεκινήσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί