Ευχές και κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κρήτης για τα Χριστούγεννα

Με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ευχήθηκε η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου σήμερα στο πρωί στον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αντιπεριφερειάρχες, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και εργαζόμενους της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον μαέστρο Λεωνίδα Τζωρτζάκη και τα μέλη της φιλαρμονικής για τις εξαιρετικές διασκευές και την εκτέλεση των τραγουδιών και ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα.

« Πολλές ευχές για καλά Χριστούγεννα, με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία. Αυτές τις άγιες μέρες να μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας. Αρκετός κόσμος χρειάζεται τη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν. Να δώσουμε λοιπόν την αγάπη μας, την δύναμη και την αισιοδοξία που χρειάζεται ο κόσμος. Χρόνια πολλά και του χρόνου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Ακολούθως η χορωδία της ΣΕΑΠ συνοδεία ποντιακής λύρας έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα της Κρήτης αλλά και τα παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων αιρετών για την αρτιότητα της εκτέλεσης από την χορωδία. 

Τα κάλαντα έψαλλαν επίσης στον Περιφερειάρχη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και Αντιπεριφερειάρχες παιδιά από τη νεολαία της ΚΝΕ, ανταλλάσσοντας ευχές για καλές γιορτές. 

Με παραδοσιακό χρώμα και φορεσιές η χορωδία από το Λύκειο Ελληνίδων έψαλε τα κρητικά κάλαντα, αποτελούμενη από κυρίες και μικρά παιδιά του Παραρτήματος του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά και να συνεχίσουν να στηρίζουν τον πολιτισμό και την παράδοση της Κρήτης. 

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΕΑΠ – ΚΝΕ – ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί