Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης για τον εμπρησμό στην εφορία Ηρακλείου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης για τον εμπρησμό στην εφορία Ηρακλείου:

Δείτε:

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε στην εφορία Ηρακλείου

Στο πόδι η πυροσβεστική για φωτιά στα γραφεία της εφορίας στο Ηράκλειο

Με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στο τμήμα εσόδων της Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου η οποία, βάσει των δημοσιευμάτων του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που επικαλούνται πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αποδίδεται σε κακόβουλη ενέργεια καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε επίθεση τόσο κατά των συναδέλφων εφοριακών υπαλλήλων όσο και κατά των κτιριακών υποδομών των υπηρεσιών μας. Τα προβλήματα που προκαλούν τέτοιες επιθέσεις τα επωμίζεται το σύνολο των πολιτών, τόσο εξαιτίας της αδυναμίας εξυπηρέτησής τους για όσο διάστημα η υπηρεσία παραμείνει κλειστή όσο και εξαιτίας του κόστους αποκατάστασης που επιβαρύνει μέσω του κρατικού προϋπολογισμού όλους εμάς. 

Ως εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης δηλώνουμε ότι επιθυμούμε την ταχύτερη δυνατή διαλεύκανση της υπόθεσης και την εφαρμογή του νόμου σε περίπτωση εμπρηστικής ενέργειας. Πρόθεσή μας είναι η Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν κάτω όμως από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας τόσο για τους συναδέλφους όσο και για το συναλλασσόμενο κοινό

             Καλούμε τέλος τη διοίκηση της ΑΑΔΕ να δώσει επαρκή παράταση σε όλες τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και παραγραφόμενες υποθέσεις των φορολογουμένων, τουλάχιστον για ένα μήνα αφότου ανοίξει σε πλήρη λειτουργία η Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου για να υπάρξει επαρκής χρόνος αποκατάστασης της συναλλακτικής ομαλότητας. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί