«Ένας δεν πίνει, όλοι επιστρέφουν» (βίντεο)

Η Τροχαία Ηρακλείου και ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και διασκέδασης Νομού Ηρακλείου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνουν  καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η οποία θα εξελιχθεί με ποικίλες πρωτοβουλίες και δράσεις κατά την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η ενημερωτική καμπάνια ξεκινά σήμερα με κοινωνικό μήνυμα όπου κυριαρχεί το σύνθημα «ένας δεν πίνει, όλοι επιστρέφουν», αναδεικνύοντας πως υπάρχει τρόπος να διασκεδάσουμε με ασφάλεια αυτές τις γιορτές, κάνοντας την επιλογή του οδηγού της παρέας.

Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σας προωθούμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Τροχαία Ηρακλείου για τις δράσεις καθώς και το βίντεο με το κοινωνικό μήνυμα στο κανάλι του Youtube και τη σελίδα στο Facebook της Περιφέρειας Κρήτης.

Παρακαλούμε για την αναπαραγωγή και δημοσιοποίηση της δράσης και ειδικά την ανάδειξη και προώθηση του κοινωνικού μηνύματος (βίντεο). 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στο FACEBOOK

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στο YOUTUBE 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί