Κολωνός: Στη φυλακή ο «Μιχάλης» για την υπόθεση βιασμών της 12χρονης

Ένας ακόμα κατηγορούμενος ο ενδέκατος κατά σειρά οδηγείται στη φυλακή για τη δυσώδη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας με θύμα τη 12χρονη από τα Σεπόλια.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 57χρονος «Μιχάλης», ο οποίος είχε συλληφθεί με ένταλμα για την υπόθεση που ερευνά η δικαστική λειτουργός, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Αρνήθηκε εμπλοκή στην υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης.

Ακόμη, φέρεται να ανέφερε ότι δεν έχει δει ποτέ την ανήλικη ούτε και έχει συνομιλήσει με τον Ηλία Μίχο.

Ωστόσο οι υπερασπιστικοί αυτοί ισχυρισμοί όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα της ανακριτικής διαδικασίας δεν έπεισαν του δικαστικούς λειτουργούς που του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με στόχο την πλήρη διερεύνηση της και την απόδοση ποινικών ευθυνών σε όσα πρόσωπα διαπιστωθεί ότι έχουν εμπλοκή σε αυτή.

Ποιος είναι ο «Μιχάλης»

Πρόκειται για τον τρίτο άνθρωπο που κατηγορείται για μαστροπεία, μετά τον Ηλία Μίχο και τη μητέρα της 12χρονης η οποία περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει.

Ο «Μιχάλης» ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στις δύο εφαρμογές με τις οποίες συνομιλούσε με το κορίτσι.

Στην πραγματικότητα είναι λέγεται Μανόλης, είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός κοριτσιού μόλις 5 ετών. Συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν έπειτα από έρευνα των διαδικτυακών του κινήσεων.

Πώς δρούσε

Όλα δείχνουν πως ο ρόλος του ήταν κομβικός, αντίστοιχος με του Ηλία Μίχου, ενώ ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε ότι φέρεται να είχε συναντηθεί με το κορίτσι.

Ο 57χρονος φαίνεται ότι με ψεύτικο προφίλ, προσέγγιζε πελάτες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε «αγγελίες» της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής.

«Από αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι έχει βρεθεί (με τη 12χρονη), απλά περιμένουμε τι εξηγήσεις θα δώσει. Η 12χρονη έχει καταθέσει. Έχει πει διάφορα πράγματα που αφορούν τον συγκεκριμένο και περιμένουμε τώρα να γίνει αυτή η διασταύρωση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί