Πραγματικότητα η επιθυμία του Αλέξανδρου: Στις 2 οικογένειες των πληγέντων της Αγ. Πελαγίας τα χρήματα των δημοπρασιών μαζί με 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς

H συγκινητική ανάρτηση της οικογένειας του Αλ. Νικολαΐδη

Η μεγάλη επιθυμία του σπουδαίου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, να μπουν σε δημοπρασία τα μετάλλια και οι δάδες του, ώστε να βοηθήσει όσα παιδιά έχουν ανάγκη, έγινε πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει η οικογένεια του μεγάλου αθλητή σε ανάρτηση της στο Facebook, η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική και τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα σε 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, καθώς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

Αναλυτικά αναφέρουν στην ανάρτηση:

“Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Αλέξανδρου γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική. Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους επτά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

-ΛΑΜΨΗ- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.

-ΦΛΟΓΑ- ΣύλλογοςΓονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

-Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

-Σύλλογος ΣεισμόπληκτωνΔήμου Μινώα Πεδιάδας “Η Ελπίδα” και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.

-ΆΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

-Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

-Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί