ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον 3ο όροφο επειδή δεν υπήρχε θέση να κάτσει – Τραυματίστηκε σοβαρά

Τρόμος προκλήθηκε στο ΑΠΘ την Τρίτη (18/10), καθώς ένας φοιτητής έπεσε από τον 3ο όροφο εν ώρα μαθήματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα foititikanea, o φοιτητής καθόταν σε περβάζι στον τρίτο όροφο αίθουσας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς επικρατούσε συνωστισμός και δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση. Σύμφωνα με αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο φοιτητής έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στα άκρα και τα πλευρά του, ωστόσο η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο φοιτητής του ΑΠΘ που έπεσε από τον 3ο όροφο στο έδαφος, δέχεται τις πρώτες βοήθειας -Φωτογραφία: foititikanea.gr

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην ιστοσελίδα Voria, ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής βρισκόταν εντός αίθουσας στον τρίτο όροφο της ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο και το οποίο δίδασκε καθηγήτρια. Όπως καταγγέλλουν οι ίδιες πηγές, εντός της αίθουσας του μαθήματος επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους, αλλά και στα περβάζια παραθύρων, ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Φοιτητές στο ΑΠΘ κάθονται εκτός θρανίων καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις -Φωτογραφία: foititikanea.gr

«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα», δηλώνει συγκλονισμένος ένας φοιτητής.

ΑΠΘ: Σταθερή η κατάσταση του 19χρονου φοιτητή

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Thestival, η κατάσταση του 19χρονου φοιτητή κρίνεται σταθερή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Μέσο, ο νεαρός έχει διαύγεια και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Έχει υποστεί αρκετά κατάγματα ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται θα δείξουν τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Στο νοσοκομείο βρίσκονται οι γονείς του νεαρού, ενώ έχει σπεύσει και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαΐωάννου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί