Κολωνός: «Με είχε δασκαλέψει ο Μίχος να παίρνω την κάρτα» κατέθεσε η 12χρονη – Υπέρ της μητέρας κατέθεσαν μέλη της οικογένειας

Λίγο πριν από τις 13:00 έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η κατηγορούμενη για μαστροπεία 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που είχε βιαστεί και αναγκαστεί να εκδίδεται.

Στο πλευρό της στα δικαστήρια βρίσκονται τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας αλλά και δυο ακόμη συγγενικά πρόσωπα.

Ο γιος της μάλιστα στη θέα της μητέρας του να οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο ξέσπασε σε κλάματα, σύμφωνα με αναφορές.

Στην ανακρίτρια κατέθεσαν σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, η θεία και η μεγαλύτερη αδελφή του 12χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών στον Κολωνό. Αμφότεροι φέρονται να κατέθεσαν πως η μητέρα δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Οι καταθέσεις ελήφθησαν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Τι αναμένεται να υποστηρίξει η μητέρα της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού της κόρης της και δε γνώριζε τίποτα. Ακόμα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ισχυριστεί ότι έμαθε από τη θεία της ανήλικης τι περνούσε το παιδί και αμέσως το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας είπε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με τη 12χρονη δεν είχε αναφερθεί στη μητέρα αλλά, αντίθετα, αναφέρονται στον Ηλία Μίχο. Ερωτηθείς για το πώς βρέθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας είπε πως: «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε τον λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

 «Με είχε δασκαλέψει ο Μίχος να παίρνω την κάρτα»

«Με είχε δασκαλέψει ο Μίχος να παίρνω την κάρτα της μητέρας μου» φέρεται να είπε η 12χρονη στη συμπληρωματική της κατάθεση την ημέρα που συνελήφθη η μητέρα της για μαστροπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η 12χρονη φέρεται ακόμα να είπε πως ο Ηλίας Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής όπου τη βίαζε και έπειτα την εξέδιδε και σε άλλους άνδρες.

«Με είχε δασκαλέψει να παίρνω την κάρτα αναλήψεων της μητέρας μου» φέρεται να ανέφερε η 12χρονη, πρακτικά αθωώνοντας τη μητέρα της για τα επίμαχα εμβάσματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί