Παρουσιάζεται το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» από τον Υπουργό Εσωτερικών στο Ηράκλειο

Σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΠΕΔ Κρητης

Την Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 και ώρα 11:00 π.μ σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «TUIMAGICLIFECandiaMaris», θα πραγματοποιηθεί από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο η παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της αυτοδιοίκησης « Αντώνης Τρίτσης» .

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο Διευθύνων Σύμβουλος τηςΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων καθώς και στελέχη της διαχειριστικής αρχής τουΥπουργείου Εσωτερικών.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων(Π.Ε.Δ) Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και έχει στόχο την αναλυτική ενημέρωση των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού μας για τους άξονες και τις διαδικασίες ένταξης έργων στο νέο χρηματοδοτικό εργαλείο.

Το κλιμάκιο του Υπουργείο Εσωτερικών θα παρουσιάσει τις τεχνικές λεπτομέρειες προκειμένου να γίνει έγκαιρα και απρόσκοπτα η προετοιμασία των προτάσεων που θα κατατεθούν.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γ. Κουράκης τόνισε ότι στόχος της αυτοδιοίκησης είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε να απορροφηθούν οι διαθέσιμοι πόροι και να βελτιωθούν μέσω των νέων υποδομών οι υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί