Άννα Κορακάκη: Ασημένια στο Παγκόσμιο, σφράγισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, σφραγίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διπλή επιτυχία για την Άννα Κορακάκη η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κάιρο και παράλληλα σφράγισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Άννα Κορακάκη συνέχισε την εξαιρετική παρουσία που είχε από τον προκριματικό και από την αρχή του τελικού έδειξε ότι θα είναι ανάμεσα στις αθλήτριες που θα διεκδικήσουν τα μετάλλια.

Μετά από τον τρίτο γύρο βολών πέρασε μπροστά και κατάφερε να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Στον τελικό πέρασε με την Κινέζα, Κάιμαν Λου, με τις δύο αθλήτριες να μπαίνουν στον τελικό για το χρυσό έχοντας 255.6 και 254 βαθμούς αντίστοιχα.

Στον τελικό η Κινέζα αθλήτρια ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας την Άννα Κορακάκη στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτη ήταν η Ζοράνα Αρούνοβιτς.

Το σημαντικό για την Άννα Κορακάκη είναι ότι κατάφερε παράλληλα να εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2024 στο Παρίσι.

Έτσι, κατάφερε να εξασφαλίσει το πρώτο εισιτήριο της χώρας μας στη διοργάνωση και παράλληλα σφράγισε την τρίτη παρουσία της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί