Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο εργολάβος που είχε εξαφανιστεί – Ξενοδόχος ομολόγησε ότι τον σκότωσε

Συναγερμός είχε σημάνει στη Ρόδο για την εξαφάνιση ενός 46χρονου εργολάβου οικοδομών τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου. Ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου. Ένας 53χρονος ξενοδόχος ομολόγησε πως τον δολοφόνησε και στη συνέχεια αποκάλυψε στις Αρχές που είχε αφήσει το πτώμα του. Οι δύο άντρες είχαν συναντηθεί το βράδυ της Κυριακής , προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει και ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Σύμφωνα με την Dimokratiki, ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών Τζάνη Τοπάλυ του Χαμίτ, ήταν υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Φαληρακίου, έγγαμος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Τι συνέβη πριν χαθούν τα ίχνη του 46χρονου

Ο εργολάβος το απόγευμα της Κυριακής λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του είχε βρεθεί με παρέα φίλων και το βράδυ της ίδιας ημέρας είχε ραντεβού με έναν πελάτη του σε ξενοδοχειακή μονάδα αλλά η συνάντηση δεν έγινε τελικά ποτέ.

O 46χρονoς πήγε προς το σημείο της συνάντησης, ωστόσο, είναι και το τελευταίο σημείο όπου έχουν καταγραφεί τα ίχνη του, πριν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η σύζυγος και ο αδερφός του 46χρονου, δεν είχαν σταματήσει λεπτό να τον αναζητούν σε μέρη που συνήθιζε να πηγαίνει, όμως, κανείς δεν τον έχει δει από εκείνο το βράδυ που δεν επέστρεψε ξανά στο σπίτι του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί