Μάνδρου, Καθημερινή, ΣΚΑΪ: Ζήτησαν συγγνώμη για fake news περί παραπομπής Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για Novartis

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το σκάνδαλο Novartis και το πολιτικό κουκούλωμα που επιχειρείται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την ομολογία από την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ ότι υπήρξε οργανωμένη διαρροή με ψεύτικες κατηγορίες για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη.

Δείτε:

Novartis: “Βόμβα” από το βούλευμα για Παπαγγελόπουλο – Τουλουπάκη: Δεν διώκονται για τους χειρισμούς τους στο σκάνδαλο!

Συγκεκριμένα η οργανωμένη διαρροή που έγινε το βράδυ της Πέμπτης ανέφερε ψευδώς ότι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και η πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς διώκονται για την ενοχοποίηση δέκα πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis.

Η δικαστική συντάκτης της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη από το site της εφημερίδας και από τους τηλεθεατές του καναλιού αποκαλύπτοντας ότι η πληροφόρηση που είχαν αργά το βράδυ της Πέμπτης «για παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών, σχετικά με την υπόθεση Novartis, δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια».

Η Ιωάννα Μάνδρου έγραψε χαρακτηριστικά στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: 

«Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση αργά χθες το βράδυ για παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών δεν ανταποκρινόταν στην αλήθειαήταν ψευδής και ως εκ τούτου η υπογράφουσα στο μέτρο που της αναλογεί η ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες μας ζητά συγγνώμη
Επίσης σημειώνεται ότι το σύνολο του Τύπου δημοσίευσε τις ίδιες πληροφορίες, ενώ οι πηγές των πληροφοριών αυτών υπήρξαν ανώτατες δικαστικές πηγές».

Παράλληλα η Ιωάννα Μάνδρου βγήκε και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και ζήτησε επίσης συγγνώμη για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων όσον αφορά στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη καθώς από το περιεχόμενο του βουλεύματος προκύπτει ότι δεν διώκονται για το σκάνδαλο Novartis.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί