Κ. Βαξεβάνης: Ξημερώματα, σαν τους κλέφτες, έκλεισαν την ανάκριση για το σκάνδαλο Novartis

Βασικό μέλημα ήταν να προστατευτεί ο Μανιαδάκης

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento με ανάρτησή του στο Twitter καταγγέλλει ότι «τα ξημερώματα, σαν τους κλέφτες, η ανακρίτρια Αλεβιζοπούλου ανακοίνωσε το τέλος της ανάκρισης» για το σκάνδαλο Novartis. 

Ο Κώστας Βαξεβάνης επισημαίνει ότι η Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου έκλεισε την ανάκριση «για να μην αναγκαστεί να κάνει κατ΄ αντιπαράσταση εξέτασή μου με τον Μανιαδάκη, τον οποίο χάιδεψε όταν τον κάλεσε να καταθέσει μόνος του».

Ο δημοσιογράφος εκτιμά ότι η κίνηση αυτή ήταν προσχεδιασμένη και σε συνάρτηση με την τακτική της ανακρίτριας η οποία δεν απαντούσε στα αιτήματά για συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις που προβλέπει ο νόμος προκειμένου να αποφύγει την προσφυγή στο Συμβούλιο εάν απαντούσε αρνητικά στα αιτήματα.

«Βασικό μέλημα ήταν να προστατευτεί ο Μανιαδάκης, ο οποίος μετά από όσα έχω καταθέσει πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Και φυσικά να προστατευτεί η ίδια για το στημένο κατηγορητήριο. Γι΄αυτή τη Δικαιοσύνη μιλάμε. Των αδιευκρίνιστων του Γεωργιάδη και της Αλεβιζοπούλου», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Κώστας Βαξεβάνης.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος ζήτησε την Τετάρτη την παρέμβαση του Αρείου Πάγου μετά τη διαρροή πληροφοριών ότι η ανακρίτρια μεθοδεύει την κήρυξη του πέρατος της ανάκρισης. Παράλληλα, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Γιάννη Μαντζουράνη και Βασίλη Καπερνάρο κατέθεσε το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας του με τον Νίκο Μανιαδάκη της 1ης Μαΐου του 2018.

Δείτε: Σκάνδαλο Novartis: Άρον άρον πάνε να κλείσουν την υπόθεση – Παρέμβαση Αρείου Πάγου ζητά ο Κ. Βαξεβάνης

Πρόκειται για τη συνομιλία από την οποία, όπως καταγγέλλει ο Κώστας Βαξεβάνης προκύπτουν ξεκάθαρα οι εκβιασμοί του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου ο τότε προστατευόμενος μάρτυρας να αλλάξει στάση και να πάρει πίσω όπως και έγινε όλα όσα είχε αποκαλύψει μέχρι τότε για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο Novartis.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί