Κορονοϊός: Δέκα ασθενείς στα νοσοκομεία της Κρήτης έχασαν τη ζωή τους από τη Μ. Παρασκευή

Παρά το γεγονός ότι οι νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό, όπως και τα ημερήσια νέα κρούσματα, κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, οι θάνατοι λόγω της covid-19 εξακολουθούν να είναι καθημερινοί. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στα νοσοκομεία της Κρήτης, από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι σήμερα το πρωί έχουν καταγραφεί δέκα απώλειες ανθρώπων από επιπλοκές της νόσου. Συγκεκριμένα, η προηγούμενη εφημερία έκλεισε με δύο θανάτους, μιας 95χρονης στο ΠΑΓΝΗ και ενός 67χρονου στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Χθες, Δευτέρα του Πάσχα, σημειώθηκαν τρεις ακόμη θάνατοι, ενός 83χρονου στο νοσοκομείο των Χανίων και δύο ατόμων στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Ανήμερα του Πάσχα καταγράφηκε ο θάνατος ενός 94χρονου και πάλι στα Χανιά, το Μεγάλο Σάββατο είχαμε δύο ακόμη νεκρούς, έναν 69χρονο στο ΠΑΓΝΗ και μια 67χρονη στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και την Μεγάλη Παρασκευή οι υγειονομικές αρχές πρόσθεσαν στη μακρά λίστα των ανθρώπινων απωλειών λόγω κορονοϊού δύο ακόμη άνδρες, έναν 87χρονο στο ΠΑΓΝΗ και έναν 82χρονο στο Βενιζέλειο.

Μειωμένες οι νοσηλείες

Συνολικά, στα νοσοκομεία του νησιού σήμερα νοσηλεύονται 82 ασθενείς, εκ των οποίων οι 63 νοσηλεύονται σε μονάδες covid και 19 νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.

Αναλυτικότερα, οι νοσηλείες:

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 26 ασθενείς, εκ των οποίων οι 17  νοσηλεύονται στις μονάδες covid, ενώ νοσηλεύονται στη ΜΕΘ.

Στο Βενιζέλειο, νοσηλεύονται 16 ασθενείς, εκ των οποίων οι 12 νοσηλεύονται στη μονάδα covid, ενώ 4  νοσηλεύονται στη ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 23 ασθενείς, εκ των οποίων οι 20 νοσηλεύονται στην μονάδα covid, ενώ στη ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται συνολικά ασθενείς, εκ των οποίων οι νοσηλεύονται στην μονάδα covid και στη ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου νοσηλεύονται 6 ασθενείς, εκ των οποίων οι νοσηλεύονται στην μονάδα covid και 2 στη ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο Σητείας νοσηλεύονται ασθενείς, στην μονάδα covid.

Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας νοσηλεύονται 3 ασθενείς, στην μονάδα covid.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί