Πάτρα: Πιθανή η εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δεν έχει τέλος το θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, καθώς στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ευγενίας Κούτρα- Θεοδωροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από τις ανταλλαγές πληροφοριών των διωκτικών αρχών Αθήνας και Πάτρας κι ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας, εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αιτηθούν στην εισαγγελία εκταφή της σορού της.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 19 μήνες από τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, οι αρχές ευελπιστούν ότι θα καταφέρει η 69χρονη να «μιλήσει» από τον τάφο για τις συνθήκες και τον πραγματικό λόγο που έφυγε από τη ζωή.

Οι αρχές ασφαλείας ελπίζουν ότι θα βρουν στοιχεία από τρίχες του κεφαλιού της από χόνδρους που ενώνουν τα οστά προκειμένου να εξακριβωθεί αν ο θάνατος της 69χρονης οφείλεται πράγματι σε προχωρημένη σηψαιμία ή κάτι άλλο.

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο και φανερώνουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης που είχε πληρεξούσιο για να διαχειρίζεται τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς, αμελούσε να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Ο δικηγόρος συγγενών της εκλιπούσας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει ότι «απ’ όταν απέκτησε ο Δασκαλάκης το πληρεξούσιο το 2017, ουδέποτε κατέβαλε δόσεις στην τράπεζα ενός στεγαστικού δανείου σπιτονοικοκυράς». Αντίθετα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ηλικιωμένη στο προγενέστερο διάστημα ήταν συνεπέστατη στην δανειακή της υποχρέωση, αφού προέκυπτε αυτή η δυνατότητα από το γεγονός ότι λάμβανε δύο συντάξεις 1.500 ευρώ το μήνα.

«Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή νωρίτερα από την ώρα της γιατί εκείνοι που την φρόντιζαν την παραμελούσαν», είναι μια από τις επισημάνσεις του κ. Θεοδωρόπουλου, που «κουμπώνει» με καταθέσεις οιοποίες έχουν ήδη γίνει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί