Ξανά στην ανακρίτρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ενώπιον της πρώτης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση διαρροής βίντεο ερωτικού περιεχομένου με κατηγορούμενο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο βρέθηκε σήμερα ο πρώην τηλεπαρουσιαστής για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην τηλεπαρουσιαστής είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη στην εκπνοή της περασμένης χρονιάς μετά τις καταγγελίες γυναικών για revenge porn. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Η κλήση του σε απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις, για τις οποίες είχε συλληφθεί πέρσι την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, σε βαθμό κακουργήματος –για την άλλη παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Καθώς προέκυψαν από την έρευνα νέα στοιχεία που αφορούν στη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα, η ανακρίτρια τον κάλεσε εκ νέου σε απολογία, με τον ίδιο να αρνείται ότι τις δημοσιοποίησε εκείνος. Μόλις κλείσει και αυτός ο φάκελος η υπόθεση θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο -η πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης- και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, όμως, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί