Στο Ηράκλειο την Παρασκευή η παγκρήτια σύσκεψη των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών σωματείων της Κρήτης

Με θέμα την προετοιμασία της περιφερειακής συγκέντρωσης στην Κρήτη

Στο Ηράκλειο την Παρασκευή 1η Απρίλη στο Ε.Κ.Η. ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Παγκρήτια Σύσκεψη των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων της Κρήτης με θέμα την προετοιμασία της περιφερειακής συγκέντρωσης στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου:

Η άσχημη κατάσταση και το 2022, με σοβαρές συνέπειες για τους συνταξιούχους από την πανδημία, από την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία, από την ακρίβεια που τσακίζει κόκαλα και υπήρχε και πριν τον πόλεμο – είναι κοροϊδία και ψίχουλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, καθώς δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική προστασία για τους συνταξιούχους- και την στασιμότητα των συντάξεων μας. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε με αγωνιστικές κινητοποιήσεις με συγκεκριμένο πλαίσιο διεκδικήσεων να απαντήσουμε στην συνεχιζόμενη αντιλαϊκή – αντισυνταξιουχική πολιτική. Θα βρεθούμε και πάλι στον ιερό δρόμο του αγώνα παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες και σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να βάλουν το συνταξιουχικό κίνημα στο περιθώριο.

Θα συνεχίσουμε τους αγώνες γιατί δεν έχουμε άλλο δρόμο, γι’ αυτό καλούμε σε μαζική συμμετοχή των συνταξιούχων στην απεργία των εργατικών Συνδικάτων στις 6 Απρίλη στο Ηράκλειο στις 10π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας για να στηρίξουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας και να εκφράσουμε αγωνιστικά την δυσαρέσκειας μας για την ακρίβεια που μας τσακίζει, για την εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις ολέθριες συνέπειες στα εργατικά-λαϊκά νοικοκυριά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί