Σύλληψη για κλοπές στο Ηράκλειο – Αναζητούνται ακόμη τρεις δράστες

Αφαίρεσαν από επιχείρηση 450 κιλά καλώδια χαλκού, 150 κιλά συσσωρευτών ρεύματος αυτοκινήτων και 120 κιλά από μολυβί, συνολικής χρηματικής αξίας 2.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν επιπλέον έξι (6) υποθέσεις κλοπών

Συνελήφθη άμεσα σήμερα (21.03.2022) μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. Επιπλέον για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμη τρείς ημεδαποί οι οποίοι και έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, σήμερα (21.03.2022) μεταμεσονύχτιες ώρες οι ημεδαποί αφαίρεσαν από επιχείρηση  450 κιλά καλώδια χαλκού, 150 κιλά συσσωρευτών ρεύματος (μπαταρίες) αυτοκινήτων και 120 κιλά από μολυβί, έγιναν όμως αντιληπτοί.

Άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης εντοπίστηκε ο ένας εκ των δραστών και συνελήφθη, σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν γάντια και είδη ρουχισμού (full face) που χρησιμοποίησε κατά την διάρκεια της κλοπής.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι ανωτέρω ημεδαποί κατά το χρονικό διάστημα από την 9.10.2022 έως και την 10.03.2022 είχαν προβεί επιπλέον σε έξι (6) περιπτώσεις κλοπών από την ίδια επιχείρηση, αφαιρώντας διάφορα υλικά καλωδίων συνολικής χρηματικής αξίας 7.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί