«Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα»: Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της 7ης διοργάνωσης 

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τους Φορείς που συνετέλεσαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης “Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα”, η οποία πραγματοποιήθηκε χτες 20 Μαρτίου 2022 στις Αρχάνες, εξέδωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Στην επιστολή αναφέρεται:

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, οι Αγώνες της 7ης διοργάνωσης  «Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με εμπνευστή και διοργανωτή τον Παντελή Καμπαξή. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή, ιδίως στο βουνό του Γιούχτα, οι συμμετέχοντες αθλητές και πεζοπόροι έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία. Σε μια τεχνική διαδρομή, που περιείχε άσφαλτο και χώμα, νερό και πέτρα, βουνό και ρεματιά, ανάβαση και κατάβαση, απολαύσαμε άθληση, φύση αλλά και την χαρά της συμμετοχής στους αγώνες  και στο «ευ αγωνίζεσθε»! Η διοργάνωση έκλεισε με μια ωραία τελετή στον προαύλιο χώρο του Πολυχώρου Πολιτισμού «Παλιά Ηλεκτρική» στις Αρχάνες, όπου έγινε η απονομή των μεταλλίων στους διακριθέντες, με την συνοδεία Κρητικής Μουσικής από το Συγκρότημα του Νίκου Σταυρακάκη και Χορευτικών του συλλόγου «Χαραυγή» ενώ προσέφεραν εδέσματα οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής.

      Αρωγοί της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης  ήταν οι:  Περιφέρεια ΚρήτηςΔήμος Αρχανών-ΑστερουσίωνΔ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου καθώς και η σπουδαία και πολυάριθμη Ομάδα Διάσωσης ΠΡΟΤΕΚΤΑ «ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ» και η εθελοντική ομάδα «ΑΤΑΚΤΟΙ». Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Φορείς και Εθελοντές για την πολύτιμη στήριξή τους.

 Επίσης ευχαριστίες στους εκπροσώπους των Φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη και την Αντιδήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων, Χρυσούλα Γιαννιδάκη και την Πρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας «ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ» κυρία Έρη Χαιρέτη.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί