Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου και κοινωνικούς φορείς

Με τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν: η αντιδήμαρχος εθελοντισμού Ελένη Γαραντωνάκη, ο εντεταλμένος πολιτισμού Γιάννης Χαραλαμπάκης, η εντεταλμένη αθλητισμού Ευαγγελία Γλαμπεδάκη, οι εκπρόσωποι της ομάδας αιμοδοσία «Δότες Ζωής» ο Πρόεδρος Νίκος Κουλεντάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Μαυρογιαννάκης, από τον εξωραϊστικό σύλλογο Αγ. Γαλήνης «Δαίδαλος-Ίκαρος» ο πρόεδρος Μιχάλης Τρουλλινός, η αντιπρόεδρος Λίνα Κασσωτάκη, η γραμματέας Βάσω Σταματάκη, η πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Σπηλίου Ελεάνα Λεντιδάκη. 

Ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι των φορέων ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για τις εκδηλώσεις που προετοιμάζουν να υλοποιήσουν και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ημέρες αιμοδοσίας, θεατρικά δρώμενα, λαμπαδηδρομίες κ.α. εκδηλώσεις.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε 

τον Δήμαρχο, την αντιδήμαρχο, τους εντεταλμένους για την ενημέρωση και τους εκπροσώπους των φορέων για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, και στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει το έργο τους. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί