Ελληνική Αγωγή: Νέα «δωράκια» στην εταιρεία του Γεωργιάδη επί Κεραμέως

Η «Ελληνική Αγωγή» πήρε άδεια Φροντιστηρίου – Κέντρου ξένων γλωσσών και άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στα τέλη του 2020

Νέα έγγραφα που δείχνουν την αγαστή συνεργασία του υπουργείου Παιδείας και της «Ελληνικής Αγωγής» του Άδωνι Γεωργιάδη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας εγείροντας και πάλι ζητήματα ηθικής τάξης.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια», η «Ελληνική Αγωγή» επί υπουργίας Νίκης Κεραμέως πήρε άλλες δύο άδειες. Αυτή του φροντιστηρίου – Κέντρου ξένων γλωσσών και του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

Έγγραφο για Ελληνική Αγωγή

Όπως αναγράφεται στη Διαύγεια, «χορηγείται Άδεια Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου Ένα με διακριτικό τίτλο “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ- Κ.Δ.Β.Μ. 1” και κωδικό 201168099, στο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ”, με δομή στη διεύθυνση ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 125-127, 11524, ΑΘΗΝΑ με δυναμικότητα 43 άτομα ανά ώρα, χωρίς πρόσβαση ΑμεΑ. Το έγγραφο θετικής διατύπωσης γνώμης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως προς τη συνδρομή των κτιριολογικών προϋποθέσεων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης προσαρτάται στην παρούσα άδεια, με απόφαση του Προϊσταμένου της αρμόδιας για την αδειοδότηση Υπηρεσίας. Η παρούσα άδεια επικαιροποιείται κατά τη περίπτωση 14.α, της υποπαραγράφου Θ3, της παραγράφου Θ, του άρθρου πρώτου, του ν. 4093/2012, με τη διαδικασία με τη διαδικασία της αναγγελίας του δεύτερου και τρίτου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 3 του Ν. 3919/2011 (ΦΕΚ 33/Α’/2-3-2011) όπως ισχύει, έως την 31η Μαΐου ανά διετία από το έτος αδειοδότησης ή από το έτος της τελευταίας επικαιροποίησής της».

Παράλληλα, ο ΕΟΠΠΕΠ -ο οποίος αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων- χροήγησε στην «Ελληνική Αγωγή» και άδεια Κέντρου Ξένων Γλωσσών – Φροντιστηρίου.

Έγγραφο για Ελληνική Αγωγή
Έγγραφο για Ελληνική Αγωγή

Οι δύο αποφάσεις υπογράφηκαν στα τέλη του 2020 και συγκεκριμένα στις 27/11/2020 και στις 10/12/2020.

Αναλυτικά τα έγγραφα στη «Διαύγεια»:

https://www.avgi.gr/sites/default/files/2022-02/diavgeia_elliniki_agogi.pdf

https://www.avgi.gr/sites/default/files/2022-02/eoppep_elliniki_agogi.pdf

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ελληνική Αγωγή: Νέα «δωράκια» στην εταιρεία του Γεωργιάδη επί Κεραμέως”

  1. Αλεπουδο - ουρές

    Οι δήθεν Εθνικόφρονες υπάρχουν δυστυχώς στα σχολεία και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Η εθνική τους περηφάνεια, είτε στηρίζεται στους αρχαίους, είτε στην ορθοδοξία, είναι ένα παρανοϊκό μίγμα μισαλλοδοξίας και θρασυδειλιας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί