Παραδοχή Μηταράκη για συνομιλίες με τον Φουρθιώτη

Τι είπε για τον Βρούτση

Σε τεράστια αμηχανία έχουν φέρει το Μαξίμου τα sms που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης όπου φέρεται να συνομιλεί με υπουργούς αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα ακόμα ένα υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο Νότης Μηταράκης παραδέχθηκε ότι συνομιλούσε με τον παρουσιαστή και όχι μόνο αυτό, ερωτηθείς σχετικά είπε την μισή αλήθεια για τις συνομιλίες τους.

Αρχικά μιλώντας στο ΣΚΑΪ ρωτήθηκε «είχατε κι εσείς ανταλλάξει μηνύματα με τον κ Φουρθιωτη;» η αφοπλιστική απάντηση του υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής ήταν «Ναι ναι…».

«Φάνηκε από τα μηνύματα ότι δεν είχε πρόσβαση στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα επί ημερών Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη» είπε στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί. 

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως «είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προνομιακές σχέσεις».

Ωστόσο περιγράφοντας τη συνομιλία ο Νότης Μηταράκης είπε τη μισή αλήθεια για τον Γιάννη Βρούτση. «Με πήρε στο τηλέφωνο του είπα ότι δεν μπορώ να του μιλήσω, με ρώτησε αν έχω σχέσεις με ένα συγκεκριμένο άτομο του είπα όχι και αυτή ήταν η συζήτηση».

Όπως προκύπτει όμως από την ανάρτηση του υπόδικου παρουσιαστή, «το συγκεκριμένο άτομο στο οποίο αναφέρθηκε σήμερα ο Νότης Μηταράκης δεν ήταν άλλο από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Μάλιστα με μεγάλη άνεση και οικειότητας αποκαλύπτει στον Μένιο Φουρθιώτη ότι με τον υπουργό Εργασίας ήταν «σφαγμένοι» ενώ περιγράφοντας τις σχέσεις τους, τις χαρακτήρισε «οι χειρότερες» σημειώνοντας επίσης  ότι εξαιτίας του έφυγε και από το υπουργείο Εργασίας.

Εντύπωση προκαλεί και η άνεση με την οποία ο Νότης Μηταράκης ρωτά τον Μένιο Φουρθιώτη σε τι μπορεί να τον βοηθήσει κι όταν εκείνος αναφέρεται σε προσωπικό θέμα που του έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Βρούτσης του απαντά θετικά.

μηταρακης - φουρθιώτης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί