Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Για τέταρτη φορά καταθέτει η 24χρονη Γεωργία

«Ελπίζω να βρω το δίκιο μου»

Ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης θα βρεθεί για τέταρτη φορά σήμερα Παρασκευή η 24χρονη Γεωργία, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργανώθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

«Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη. Με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου» » δήλωσε η Γεωργία φθάνοντας στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για την φραστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον δικηγόρο Θ. Αλεξόπουλο, συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου.

Η 24χρονη στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια, που θα ακολουθήσει, θα έχει αυτή τη φορά δίπλα της ψυχολόγο, αφού η όλη διαδικασία αν και απαραίτητη για να ριχθεί άπλετο φως και να υπάρξει δικαιοσύνη στη δυσώδη αυτή υπόθεση, είναι ιδιαίτερα επώδυνη για τα θύματα βιασμού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτός από την 24χρονη, την πόρτα της ανακρίτριας είναι προγραμματισμένο να περάσουν τρία ακόμη άτομα από το περιβάλλον της. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο πάρτι στο ξενοδοχείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά εκείνη έφυγε μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του. Ο εργοδότης της και ο φίλος του ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον βιασμό της.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγας, έχει στη διάθεσή του όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα της νεαρής γυναίκας και έχει σκοπό να τα παραδώσει στον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη κλήθηκαν να δώσουν ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι και τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στη δυσώδη υπόθεση με έναν εκ τω κατηγορουμένων, τον 27χρονο Β.Λ να κάνει δήλωση αρνούμενος την καταγγελία περί βιασμού και ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 24χρονης.

Η αστυνομία προχώρησε και σε έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Να σημειωθεί ότι στις αρχικές του καταθέσεις τα άτομα που έχουν κατονομαστεί ότι εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό, παρουσίασαν διαφορετικές εκδοχές και έπεσαν σε αντιφάσεις όσον αφορά στο τί συνέβη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και κυρίως όσον αφορά την κατάσταση της Γεωργίας.

Η υπόθεση έχει ακόμα πολλά και ανοιχτά ερωτήματα που σχετίζονται και με τον χρόνο κατά τον οποίο η Γεωργία εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλη έρευνα σε Ελλάδα και Κύπρο για μεγάλο διεθνές κύκλωμα μαστροπείας, στα δίχτυα του οποίου έχουν πέσει πολλές κοπέλες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί