Ελλάδα: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της εξαφάνισης δίχρονου αγοριού

Βρέθηκε σήμερα ο δίχρονος Σααμπάν Χαγιάνι, ο οποίος είχε εξαφανιστεί χθες από την περιοχή της Ομόνοιας. Ο Σααμπάν είναι καλά στην υγεία του και πλέον ασφαλής με τους δικούς του ανθρώπους, που τον αναζητούσαν.

Δείτε

Συναγερμός για την εξαφάνιση δίχρονου αγοριού από την Ομόνοια

Το πρωί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» κλήση από γυναίκα-κάτοικο της περιοχής, η οποία ανέφερε ότι είδε τον μικρό να περιφέρεται χθες το βράδυ στην περιοχή της Ομόνοιας και τον περιέθαλψε. Σήμερα, η ίδια ενημερώθηκε μέσω του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων «Amber Alert Hellas» για την εξαφάνιση του Σααμπάν και άμεσα κάλεσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου ανέφερε τι είχε συμβεί.

Ο Οργανσιμός αναφέρει πως «για ακόμη μια φορά, το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων «Amber Alert Hellas» και η κοινοποίηση των στοιχείων του παιδιού μέσω των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Δικτύωσης συνέβαλε στην κινητοποίηση των πολιτών και στην άμεση εύρεση του ανήλικου Σααμπάν. “Το Χαμόγελο του Παιδιού” θέλει να ευχαριστήσει τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, την εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, Νικολού Μαρία-Ελένη, καθώς και το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας για την άμεση ανταπόκρισή τους και συνεργασία τα οποία βοήθησαν να προσπεραστεί κάθε εμπόδιο και στο αίσιο τέλος της περιπέτειας του μικρού Σααμπάν».

Παράλληλα, δηλώνει πως θα βρίσκεται κοντά στον Σααμπάν Χαγιάνι και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί