Γρεβενά: Συνελήφθη 59χρονος για τον θάνατο της μητέρας του

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο Πέμπτη, ένας 59χρονος άντρας από τα Γρεβενά που φέρεται να έχει σκοτώσει την 83χρονη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 59χρονος εμφανίστηκε στην αστυνομία δηλώνοντας ότι βρήκε νεκρή την μητέρα του.

Λόγω του παρελθόντος του 59χρονου, καθώς το 1995 είχε σκοτώσει την γιαγιά του, αλλά και των θεμάτων υγείας που αντιμετωπίζει, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών οπότε και διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή στην θανούσα μητέρα του.

Η νεκροψία έδειξε ως αίτιο θανάτου την ασφυξία. Ο 59χρονος που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη και πάλι.

 ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Γρεβενά: Συνελήφθη 59χρονος για τον θάνατο της μητέρας του”

  1. θλιβερή νομοτέλεια...

    Μάλλον αυτό ήθελε να πει το ρωσικό παραμύθι με τις Μπάμπουσκες, ότι η λεγόμενη ψυχική ασθένεια πάει από γενιά σε γενιά και απλά άλλοι επιβιώνουν χωρίς γιατρούς, φάρμακα και το στίγμα του ψυχασθενούς… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πάσχουν εξίσου. Ακόμα και αν η ψυχική ασθένεια ήταν βιολογική προδιάθεση, θα μπορούσε όταν εκδηλωθεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά αν οι υπόλοιποι δεν ήταν πρώτον οι ίδιοι άρρωστοι και δεύτερον με κουλτούρα άλλης εποχής. Αν αρρωστήσει κάποια στιγμή το παιδί σου στην εφηβεία, πήγαινε σε ψυχίατρο πρώτα εσύ ο ίδιος. Και ο άλλος γονιός. Μετά να πάτε και το παιδί. Αντί να επικρίνεται το παιδί και να του φέρεστε βίαια ή να κλείνετε τα μάτια στο πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το πρόβλημα αλλά ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η οικογένεια.
    Η μοναξιά που νιώθει ένα παιδί επειδή η μαμά του είναι δυστυχισμένη, μπορεί να εξελιχτεί ολέθρια… Και οι λόγοι που μας κάνουν δυστυχισμένους είναι συχνά ανόητοι.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί