Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία: Τη χτυπούσε με ένα σίδερο…

Σοκ έχει προκαλέσει η 16η γυναικοκτονία στην Ελλάδα, με την 29χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή στην Αλεξανδρούπολη να προστίθεται στη μακάβρια λίστα.

Η κοπέλα έδωσε μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο, όμως παρά τα τέσσερα χειρουργεία και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που της επέφερε ο σύζυγός της, τα οποία προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος.

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου»

Για τις δύσκολες στιγμές που περνούσε η κοπέλα μίλησε ο πατέρας της, τονίζοντας ότι είχε να την δει τέσσερα χρόνια.

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών.

Έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Τώρα μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε με ένα σίδερο, ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί», δήλωσε ο πατέρας της 29χρονης στον ANT1, σημειώνοντας ότι «αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη».

Αναφορικά με τα παιδιά της 29χρονης, επεσήμανε ότι «τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να τους πάρουν καταθέσεις».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί