Η Ν.Ε. Ηρακλείου του Αριστερού Ρεύματος για την απώλεια του Μιχάλη Ασκορδαλάκη

Το Αριστερό Ρεύμα αποχαιρετά το Μιχάλη Ασκορδαλάκη, που έφυγε χθες από τη ζωή. Ένα συνεπή αγωνιστή της Αριστεράς, ένα ανήσυχο πνεύμα, και ένα ιδιαίτερα αγαπητό σύντροφο, που συντάχθηκε μαζί μας σε μια μακρά πορεία. Μέλος του ΚΚΕ από τα φοιτητικά του χρόνια, και του ενιαίου Συνασπισμού, στον οποίο παρέμεινε μετά την αποχώρηση του ΚΚΕ, και συμμετείχε στα ψηφοδέλτιά του στις βουλευτικές και νομαρχιακές εκλογές. 

Εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος με το Συνασπισμό και διατέλεσε Αντινομάρχης Ηρακλείου, υπεύθυνος για θέματα Παιδείας. Στη συνέχεια συμμετείχε στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος της συνιστώσας του Αριστερού Ρεύματος και της Αριστερής Πλατφόρμας, και ήταν υποψήφιος βουλευτής. 

Καταξιωμένος δικηγόρος, μέλος της Δικηγορικής Συσπείρωσης Ηρακλείου, συνταξιοδοτήθηκε το Δεκέμβρη του 2014. Σπουδαίος μουσικός (έπαιζε λύρα και μπουζούκι), μέλος της Θεατρικής Ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου, και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιγόρτυνου, από όπου καταγόταν. 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Όλγα και τις αγαπημένες θυγατέρες του, την Αμαλία, τη Στέλλα και την Κωνσταντίνα. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί