Διανομή προϊόντων από το Δήμο Ηρακλείου

Για τους δικαιούχους  του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) για το Δεκέμβριο 2021

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, πραγματοποιεί διανομή προϊόντων (φέτα, γραβιέρα, είδη παντοπωλείου, κρέας, βρεφικές τροφές) ως εξής: 

  • Για το σημείο διανομής Α1 – Εργατικές Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης (Σ. Σολωμού 14):  από Δευτέρα 13 ως και Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 (08.30 – 13.30).
  • Για το σημείο διανομής Α3 – Τάλως (Μάχης Κρήτης & Ελύρου, περιοχή Τάλως): από Δευτέρα 13 ως και Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 (08.30 – 13.30).
  • Για το σημείο διανομής Α4 – ΑΣΙΤΕΣ :  Πέμπτη 16 & Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.
  • Για το σημείο διανομής Α5 – ΔΑΦΝΕΣ :  Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.
  • Για το σημείο διανομής  A6 – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ : Τρίτη 14 & Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021. 

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται σταδιακά (ανά ημέρα) και θα ενημερώνονται προσωπικά με τηλεφωνική κλήση ή / & SMS ή MAIL από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Η ειδοποίηση είναι ατομική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής. 

Οι δικαιούχοι είναι απαραίτητο να προσέρχονται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (& δικό τους στυλό για υπογραφή)

Επίσης, στο πλαίσιο αυτό και για την αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει να προσέρχεται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση (ο ίδιος ο δικαιούχος).  Επισημαίνεται ότι σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:  

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους. 
  • Την απόφαση έγκρισης συμμετοχής στο πρόγραμμα.
  • Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που επιπρόσθετα των ανωτέρω εγγράφων προσκομίζει εξουσιοδότηση για την παραλαβή. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί