Στην Κρήτη ο Παύλος Γερουλάνος

Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου

Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου θα περιοδεύσει στην Κρήτη, μίλησε το πρωί στον δημοσιογράφο Μανώλη Αργυράκη στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κρήτη 101,5. 

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα για το Κίνημα Αλλαγής και για τη χώρα, ενώ ανέπτυξε αναλυτικά την πολιτική πρόταση με την οποία διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου. Τόνισε την ανάγκη για ριζική αποκέντρωση της εξουσίας ενώ υπεραμύνθηκε των ανοιχτών διαδικασιών στο Κίνημα Αλλαγής με αφορμή την πρόταση του για ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσα από αυστηρά μητρώα ώστε οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία, να μην αποθαρρυνθούν από τον φόβο της διασποράς. 

Συγκεκριμένα ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε στη συνέντευξη του: 

  • Η επόμενη μέρα (σ.σ. για την οικονομία) θα είναι δύσκολη και για τον λόγο αυτό χρειάζεται διεύρυνση της παραγωγικής βάσης της χώρας μέσα από την μεταφορά της εξουσίας σε θεσμούς που μπορούν να την διαχειριστούν. Τέτοιοι θεσμοί είναι οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Επιμελητήρια και τα Πανεπιστήμια. Είναι ανάγκη να υπάρξει αλλαγή σελίδας μέσα από μία ριζική αποκέντρωση της εξουσίας. Μία αλλαγή που θα έρθει επενδύοντας στο έμψυχο δυναμικό της χώρας και κυρίως σε νέους ανθρώπους που αποτελούν το μέλλον.
  • Mε 8.000 περίπου κρούσματα την ημέρα μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, θεωρώ αδιανόητο να μην χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας χωρίς κόστος. Όπως είναι το πρόγραμμα ΖΕΥΣ, για να δώσουμε την επιλογή σε κάποιους που δεν θέλουν να πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν ηλεκτρονικά. 

Ο Παύλος Γερουλάνος την Παρασκευή θα βρεθεί στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία το απόγευμα. Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί το Λασίθι και κατόπιν τα Ανώγεια. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα έχει συναντήσεις με στελέχη και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί