Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις δηλώσεις Λοβέρδου

«Εμφύλιος» ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις αιχμές που άφησε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς από την Χαριλάου Τρικούπη «βράζουν» με τον βουλευτή.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν ότι «είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Νωρίτερα ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πήρε σαφείς αποστάσεις από τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για κυβέρνηση συνεργασίας με αρχηγό τρίτο πολιτικό πρόσωπο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν γίνεται να απορρίπτουμε πρόσωπα, χωρίς να προτείνουμε κάποια συγκεκριμένη εναλλακτική πρόταση. «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, σχολίασε πως «προκύπτει πολύ καθαρά ο πυρήνας του προβλήματος των πολιτικών συνεργασιών. Τελικά αποκαλύπτεται ότι δεν έχουν ένα σαφές προγραμματικό περιεχόμενο και έχουν ως μεγάλο κίνδυνο να καταλήξουν σε ακυβερνησία». Αντιθέτως, «ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι έχει διαχειρισθεί με τον καλύτερο δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο πρωτοφανείς ιστορικές κρίσεις. Οι Έλληνες αισθάνονται ασφαλείς με αυτόν τον πρωθυπουργό στο τιμόνι. Οι δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή – παρότι υπάρχει μια μικρή πτώση σε όλα τα κόμματα λόγω του δυστυχήματος των Τεμπών – δίνουν προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατία και αναγνωρίζουν στον κ. Μητσοτάκη ότι αυτόν εμπιστεύονται να κυβερνήσει τη χώρα».

«Το “ψηφίστε και πρωθυπουργός θα είναι ο άγνωστος χ” δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική στάση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Η θέση του κ. Ανδρουλάκη είναι θεσμικά ασεβής και πολιτικά εξωφρενική, πρόκληση στην κοινή λογική και πρόκληση στη δημοκρατική τάξη», σημείωσε, ενώ σε σε άλλο σημείο είπε ότι «εκτός αν θέλει να θολώνει τα νερά και να μην πει αυτό που ενδεχομένως είναι προειλημμένη απόφαση για συμπόρευση με τον κ. Τσίπρα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί