Διασωληνωμένη έγκυος νοσηλεύτρια με κορονοϊό στη Λάρισα

Η γυναίκα δεν έχει εμβολιαστεί λένε οι γιατροί της και καταγγέλλουν την μη έγκαιρη ενημέρωση πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές για εγκύους

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λάρισας μια έγκυος νοσηλεύτρια. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, η ασθενής δεν είχε προχωρήσει σε εμβολιασμό και η κατάσταση της είναι κρίσιμη.

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας, ανάρτησή του στο facebook μία ακόμη έγκυος χαροπαλεύει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μαζί με το έμβρυο, γιατί όπως εξηγεί «κανείς δε βγήκε να ενημερώσει έγκαιρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές».

«Ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε το Υπουργείο ούτε βέβαια οι Ιατρικοί Σύλλογοι σκεφτήκαν πως μια εκστρατεία ενημέρωσης θα μπορούσε να σώσει ζωές» σημειώνει με νόημα ο Κώστας Μπαργιώτας.

γιατρός Λάρισα

Πιο συγκεκριμένα ο γιατρός έγραψε: «Μια νέα γυναικά πέθανε, άλλη μια έγκυος χαροπαλεύει στο ΠΓΝΛ μαζί με το έμβρυο επειδή κάνεις δεν βγήκε να ενημερώσει έγκυρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές και πως οι γυναίκες που είναι η σκοπεύουν να μείνουν έγκυες θα έπρεπε να τρομοκρατούνται με τον κίνδυνο να νοσήσουν και όχι με τον φανταστικό κίνδυνο του εμβολίου. Ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε το Υπουργείο ούτε βέβαια οι Ιατρικοί Σύλλογοι σκεφτήκαν πως μια εκστρατεία ενημέρωσης θα μπορούσε να σώσει ζωές……..

ΥΓ. Το ότι υπάρχουν γιατροί που λένε ατιμώρητοι ότι τους κατεβεί περιφρονώντας οδηγίες, αποδείξεις, εργασίες τις οποίες προφανώς δεν διαβάζουν η δεν πιστεύουν, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι Σύλλογοι μας είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Όπως αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ:

«Έγκυος συνάδελφος νοσηλεύτρια του αναισθησιολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ανεμβολίαστη, ευρισκόμενη σε άδεια κύησης και όχι σε αναστολή, νοσηλεύεται από χθες στη ΜΕΘ κορονοϊού του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας. Να ευχηθούμε περαστικά στη συνάδελφο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί