Μωρό 11 μηνών εντοπίστηκε να μπουσουλά μόνο του σε δρόμο της Ελασσόνας

Να μπουσουλάει μόνο του, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ελασσόνας, βρέθηκε ένα βρέφος 11 μηνών, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το παιδί εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα επί της οδού Οικονόμου από διερχόμενη νεαρή οδηγό, που χωρίς δεύτερη σκέψη κατέβηκε από το όχημά και κάλεσε σε βοήθεια. Στο σημείο έφτασε άμεσα και κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας που παρέλαβε το βρέφος.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το μωρό ζει μαζί με τη μητέρα του σε μονοκατοικία της οδού Οικονόμου αλλά κατάφερε να βγει από την πόρτα αρχικά στην αυλή του σπιτιού , από εκεί στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια στον δρόμο.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Γάτσας με την συγκεκριμένη υπόθεση ασχολούνται από το πρωί οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.

«Ήδη η κοινωνική λειτουργός μας με συνοδεία ενός αστυνομικού έχει έρθει σε επαφή με την μητέρα του 11 μηνών βρέφους. Η μητέρα ανέλυσε όλες τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι της και αποκάλυψε πως η ίδια έχει προβλήματα αλκοολισμού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δείξει την επιμέλεια που οφείλει στο βρέφος. Οφείλουμε το πόρισμα της κοινωνική έρευνας να το στείλουμε στον εισαγγελέα και εκείνος πλέον θα αποφασίσει για τον φροντιστή του παιδιού. Ο δήμο δεν έχει τις δομές για να αναλάβει ένα μωρό 11 μηνών ωστόσο θα βρεθεί κάποια», σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί