Δύο Θεατρικές παραστάσεις και μία συναυλία σήμερα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Μαλεβιζίου

Δύο θεατρικές παραστάσεις και μία συναυλία θα πραγματοποιηθούν σήμερα 19 Αυγούστου στο Δήμο Μαλεβιζίου στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Στο Καβροχώρι η θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Κηφισοφών και οι άλλοι».

Μία παράσταση που αποτελείται από τέσσερα ανεξάρτητα μεταξύ τους κωμικά μονόπρακτα φιλοδοξεί φέτος το καλοκαίρι να χαρίσει στιγμές χαράς, γέλιου και διασκέδασης όχι μόνο στους κατοίκους του Μαλεβιζίου αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες της περιοχής μας. Η θεατρική ομάδα του Δήμου  Μαλεβιζίου, που ακόμα και κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων δεν σταμάτησε να συναντιέται διαδικτυακά για τις πρόβες της, έχει προετοιμάσει με πολύ μεράκι και αγάπη  έργα του Δημήτρη Ψαθά, του Κώστα Μουρσελά αλλά και του ίδιου του σκηνοθέτη Δομίνικου Ταβερναράκη.

Παίζουν οι ηθοποιοί (τυχαία σειρά) : Μανόλης Παπαδοσπυριδάκης, Μαλαματένια Λίτινα, Μαρίνα Ποντικάκη, Λίτσα Τζανάκη, Αστρινός Τσουτσουδάκης, Ειρήνη Κυριακίδου, Νίκος Λυρώνης, Μαρία Αργυρού, Γιώργος Μαματζάκης, Θανάσης Αλεγκάκης, Μαρία Κτιστάκη, Ελένη Βερτούδου, Εύα Χαριτάκη και  Μελίνα Βουβάκη, Δομήνικος Ταβερναράκης.

Στη Δαμάστα το θέατρο ΜΟΡΦΕΣ θα παρουσιάσει την παράσταση «Λουμπάγκο» του Μανόλη Κορρέ.

Το “Λουμπαγκο” είναι ένα σύγχρονο νεοελληνικό έργο με απολαυστικό χιούμορ, αυθεντικά ανθρώπινες σκηνές και τόσο αληθινούς χαρακτήρες που μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε ανάμεσα στα πιο κοντινά μας πρόσωπα. Μια κωμωδία γραμμένη με ζωηρό εύστοχο λόγο που φέρνει αυθόρμητο γέλιο σε θεατές κάθε ηλικίας.

Παίζουν: Εύα Κεφαλογιάννη, Ρενάτα Χαιρέτη, Δέσποινα Μυριδάκη, Μανόλης Σηφάκης, Ευάγγελος Πετρόπουλος

Κοστούμια: Γιασμίν Τιμοτίγεβιτσ || Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Παραουλάκης || Ήχος-φώτα : Ιάσονας Χριστόδουλου || Φωτογραφίες-Αφίσα: Κώστας Φραντζεσκάκης || Σκηνοθεσία- Σκηνογραφία: Σίμος Χριστόδουλου.

Στο Γάζι στο ανοιχτό θέατρο θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Μάνου Παπαδάκη με τίτλο «Η Γύρα φτου ξελεφτερία για όλους». 

Ο γνωστός ηρακλειώτης τραγουδοποιός θα παρουσιάσει δικά του τραγούδια αλλά και γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών στο ανοιχτό θέατρο Γαζίου. 

Μαζί με τον Μάνο Παπαδάκη παίζουν οι μουσικοί Γιάννης Κοντάκης: Ηλεκτρικό Μπάσο Παναγιώτης Μαυράκης: Ηλεκτρική Κιθάρα Πολύδωρος Φραντζεσκάκης: Τύμπανα,  Νίκος Οικονομέας: Κλαρίνο.

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 21.30 και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή διάδοσης της Covid-19.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί