Στ. Τσιτσιπάς: Το κάνει όλο και χειρότερο…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς – ο αθλητής που χρησιμοποιήθηκε από τον Κ. Μητσοτάκη για την καμπάνια “μένουμε ασφαλείς”- κάθε φορά που ερωτάται γιατί θα κάνει το εμβόλιο μόνο εάν γίνει υποχρεωτικό, δίνει απαντήσεις που τα κάνουν ακόμα. χειρότερα.

Δείτε: Χρησιμοποιήθηκε ως επικοινωνία της καμπάνιας Μητσοτάκη για τον covid, αλλά αρνείται το εμβόλιο! (βίντεο)


Και επειδή είναι τενίστας παγκοσμίου κλάσης, οι ξένοι δημοσιογράφοι τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις αφού οι δηλώσεις του περί του μη εμβολιασμού του έχουν κάνει το γύρο του κόσμου μέσω μεγάλων διεθνών ΜΜΕ, όπως το REUTERS.

Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε και μετά την πρόκρισή του στους «16» του Cincinati Open κόντρα στον Σεμπάστιαν Κόρντα.

Οι δηλώσεις του είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν και νέο σάλο μια και κανείς δεν ξεχνά ότι ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας της κυβέρνησης «Μένουμε Ασφαλείς» για το κορωνοϊό.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε να εκφράζει απόψεις που σίγουρα θα φέρουν, τουλάχιστον, σε αμηχανία τους ειδικούς αφού υποστήριξε ότι έχει παρενέργειες, δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, έχει περισσότερα πλην από συν ενώ η γνώμη του είναι ότι οι νέοι πρέπει να περάσουν κορωνοϊό για να χτίσουν ανοσία.

Είπε συγκεκριμένα: «Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί. Νομίζω ότι το κόνσεπτ ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό στο tour. Οπότε δεν υπάρχει λόγος. Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Αν είναι να το παίζουμε διπλωμάτες και να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για κάτι συγκεκριμένο, ποιος ο λόγος να κάνουμε αυτές τις συνεντεύξεις».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποστήριξε ακόμα ότι δεν βλέπει ότι είναι κακό οι νέοι να περάσουν κορωνοϊό και ότι δεν μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να κάνεις το εμβόλιο.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό. Όπως είπα, δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δεν λέω το αντίθετο. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα μας δοθούν πολλές επιλογές, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στ. Τσιτσιπάς: Το κάνει όλο και χειρότερο…”

  1. δεξιά νοοτροπία = πλήρης αδιαφορία για τον καλό του συνόλου

    Νέος, ωραίος, ταλαντούχος, επιτυχημένος. Άραγε για πιο λόγω τείνει να γίνει ειδικός στο να λέει ανοησίες; Σε λίγο θα γίνει η Λατινοπούλου του τένις. Ή μήπως δεν είναι ανοησίες, αλλά αυτά που πρέπει να λέει; Τους βαρέθηκα πια όλους αυτούς τους “καπιταλιστές”. Όλο μιλάνε για το ανέκδοτο του… ΠΑΣΟΚ, την επίπλαστη ευμάρεια, λες και ήμασταν όλοι σπάταλοι, λες και ήμασταν όλοι Κωστόπουλοι και Μπαλατσινούδες… Οι περισσότεροι της γενιάς αυτής δούλευαν σκληρά, ζούσαν απλά αξιοπρεπώς, λιτά, για να σπουδάσουν τα παιδιά και να αγοράσουν ένα δικό τους σπίτι με δάνειο… Πού είναι η “επίπλαστη” ευμάρεια; Άντε να χαθούνε πια όλοι αυτοί οι εχθροί του λαού που είναι σαν να μας λένε διαρκώς ότι ο λαός δεν αξίζει ούτε να ζήσει με λίγη άνεση και λίγη ευτυχία. Τη μία “το κράτος δεν είναι πατερούλης”, την άλλη “δεν είμαστε σοβιετία”, την άλλη “μανία που έχετε με την στήριξη ασθενών και αδυνάμων”, την άλλη “να μάθουμε να ζούμε με λίγα χωρίς προοπτική”. Εντάξει, το καταλάβαμε. Είστε οι ευγενείς του 21ου αιώνα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί