Συμπαράσταση από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στους πυρόπληκτους

Την αμέριστη συμπαράσταση του στους πληγέντες των μεγάλων πυρκαγιών σε όλη την χώρα, που είναι ακόμα σε εξέλιξη εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, επευθύνοντας έκκληση στους εργαζόμενους του νομού Ηρακλείου να συνεισφέρουν κατά το μέτρο των δυνατοτήτων τους,  στις προσπάθειες, που καταβάλλει ο Δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης. Φορείς που έχουν αναλάβει την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων.

Συγκεκριμένα, η παραλαβή των προϊόντων στην Περιφέρεια Κρήτης θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου και τις ώρες 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. 

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου:

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και τα Σωματεία της Δύναμής του εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στους πληγέντες των μεγάλων πυρκαγιών σε όλη την χώρα, που είναι ακόμα σε εξέλιξη. Η πύρινη λαίλαπα αφήνει πίσω της τεράστιες καταστροφές για το  περιβάλλον  αλλά και για τις περιουσίες των συνανθρώπων μας. 

Η διάσωση των δασών, η απόλυτη προστασία κάθε κοινωνικού αγαθού αλλά και της περιουσίας των συνανθρώπων μας, που αυτές τις μέρες δοκιμάζονται από τις καταστροφές συνιστούν κύριο μέλημα όλων των αρμόδιων αρχών. 

Παράλληλα το ΕΚΗ εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όσους με αυτοθυσία δίνουν τη δύσκολη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Πυροσβέστες μάχονται για όγδοη ημέρα στα πύρινα μέτωπα, προσπαθώντας να σβήσουν τις φλόγες και να σώσουν τις περιουσίες των κατοίκων σε όλη την χώρα, αλλά και τα δάση που βρίσκονται στο έλεος της φωτιάς. 

Αλληλέγγυα το ΕΚΗ και τα Σωματεία της Δύναμης του απευθύνουν   έκκληση και προτρέπουν τους συναδέρφους εργαζόμενους του νομού Ηρακλείου να συνεισφέρουν κατά το μέτρο των δυνατοτήτων τους,  στις προσπάθειες, που καταβάλλει ο Δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης. Φορείς που έχουν αναλάβει την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων.

Συγκεκριμένα, η παραλαβή των προϊόντων στην Περιφέρεια Κρήτης θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου και τις ώρες 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. 

Κάθε προσφορά έχει τεράστια σημασία. Ας δείξουμε για μια ακόμη φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη  και την ανθρωπιά μας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη στήριξης και συμπαράστασης στους πληγέντες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί