Οι ίδιοι που το 2015 είπαν «όχι» στο άρθρο για την ιθαγένεια τώρα σπεύδουν να συγχαρούν τον Γιάννη

Η υποκρισία «γαλάζιων» στελεχών που σπεύδουν να καπηλευτούν μία αθλητική επιτυχία προς όφελός τους

Η αλήθεια είναι πως δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με την πολιτική υποκρισία «γαλάζιων» στελεχών που σπεύδουν να καπηλευτούν μία αθλητική επιτυχία προς όφελός τους, τονώνοντας το προφίλ τους. Ωστόσο, μόνο προς στηλίτευση είναι η καθ’όλα υποκριτική στάση ορισμένων πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ οι οποίοι, πέραν τον Άδωνη Γεωργιάδη με το περιβόητο… «Ακενοτούμπο», με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σπεύδουν να δώσουν συγχαρητήρια με μηνύματα τύπου: «Από την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου».

Δείτε επίσης: «Θαυμάστε» Έλληνα πολιτικό, αντιπρόεδρο της ΝΔ: Ο… Ακενοτούμπο είναι Αφρικανός και όχι Έλληνας (Βίντεο)

Όταν ο Άδωνις ειρωνευόταν τον Αντετοκούνμπο που σήμερα αποθεώνει (Βίντεο)

Όταν ο Γεωργιάδης ειρωνευόταν τον “Αφρικανό Ακενοτούμπο” και ο Πλεύρης τον έλεγε “νέγρο λάθρο” (εικόνες- βίντεο)

Ευκαιρίας δοθείσης…

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα χειροκροτούν αλλά σε ψηφοφορία του 2015 είπαν «όχι» στο άρθρο 1  για την ιθαγένεια. «Όχι» λοιπόν στο άρθρο 1 είχαν πει, μεταξύ άλλων: Μητσοτάκης, Δένδιας, Βαρβιτσιώτης, Μεϊμαράκης, Βούλτεψη, Ασημακοπούλου και άλλοι. Σήμερα, λοιπόν γράφουν τα εξής:

Οι ίδιοι που το 2015 είπαν «όχι» στο άρθρο για την ιθαγένεια

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ενώ επιχειρούν να καπηλευτούν την επιτυχία του Γ. Αντετοκούνμπο, το 2015 καταψήφισαν το άρθρο 1 του νομοσχεδίου που είχε φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για την ιθαγένεια.  Το επίμαχο άρθρο του ν/σ το προέβλεπε την παροχή της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα και εγγράφονται στο δημοτικό σχολείο και τελικά υπερψηφίστηκε από 179 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠαΣοΚ), ενώ καταψηφίστηκε από 84 βουλευτές (ΝΔ, ΑΝΕΛ, Χ.Α.).

Πάμε να δούμε όμως τώρα ορισμένες από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις, τα πιο ηχηρά «όχι» στην ψηφοφορία.

Δεν τονίζουμε με κόκκινο χρώμα τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Αλλά το μόνο που θα αξίζει να τονιστεί σε αυτό το σημείο είναι μόνο ότι η σημερινή κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα στελέχη της, είχε ταυτιστεί με τη θέση των ακροδεξιών της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο άρθρο τουλάχιστον…

Σκεφτείτε αν ο Γιάννης δεν ήταν γνωστός…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί