Το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο (Φωτο)

Το τελευταίο «αντίο» απευθύνουν από το Α΄Νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου που τον αγάπησαν μέσα από τον τραγούδια του και την πορεία του στο καλλιτεχνικό χώρο, στον πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλο.

Από τις 12 το μεσημέρι η σορός του πολυαγαπημένου τραγουδιστή βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα στην ειδική κλιματιζόμενη αίθουσα του κοιμητηρίου προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν όσοι το επιθυμούν.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος που άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών, κηδεύεται σήμερα 21 Ιουλίου με δημοτική δαπάνη, μετά από απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Η εξόδιος ακολουθία τελείται στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, που βρίσκεται εντός του Α’ Νεκροταφείου.

Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου για την κηδεία

H σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ζητά από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιες υγείας εξαιτίας του κορονοϊού.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί