Συνέχεια στο κυνηγητό της εστίασης στην Κρήτη- Δεκάδες χιλιάδες € πρόστιμα, λουκέτα και σύλληψη χθες

Λουκέτο σε 6 καταστήματα και πρόστιμα που ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ επιβλήθηκαν χθες σε επιχειρήσεις εστίασης της Κρήτης επειδή υπήρχαν… όρθιοι πελάτες! Παράλληλα σε μια περίπτωση συνελήφθη και ο επιχειρηματίας.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 7ημερη αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 2.000 ευρώ σε κατάστημα λόγω… όρθιων πελατών σε εξωτερικό χώρο ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ησυχίας .

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 3 επιχειρήσεις μπαρ καθώς όπως διαπιστώθηκε υπήρχαν πελάτες όρθιοι εντός εσωτερικούς χώρου. Σε κάθε μια επιχείρηση επιβλήθηκε  πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας.

Στο Ρέθυμνο βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 2 καφέ μπαρ επειδή υπήρχαν όρθιοι πελάτες σε εξωτερικό χώρο. Το πρόστιμο σε κάθε επιχειρηματία ήταν 2.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας. Επίσης στο Ρέθυμνο, βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ σε δύο εργαζόμενους σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας.

Στην Χερσόνησο, πρόστιμα από 5.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας , βεβαιώθηκαν σε 2 καφέ, καθώς υπήρχαν όρθιοι πελάτες σε εσωτερικό χώρο.

Σε μίνι μάρκετ στο Λασίθι επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε πελάτη που δεν φορούσε μάσκα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί